'Unshakable on Stage' op 21 november 2024

“Maak een succes van je presentatie, verhaal of talk door volledig te vertrouwen op de kracht van jouw stem en presence.”

Door dit event pak je als vrouwelijk ondernemer of leider altijd  vol vertrouwen in jezelf het fysieke of online podium no matter what. 

Je weet hoe je strategisch kunt spreken waardoor de hele wereld wil horen wat jij te brengen hebt. 

Je pitch breng je met gemak en gevoel.

Je stelt dat webinar of die livedag niet meer uit.

Wat zou het betekenen voor jou persoonlijk en voor je bedrijf als je krachtig je podium pakt en precies weet hoe jij ervoor kan zorgen dat je publiek ademloos naar je luistert?

 🎤 Wil jij makkelijk en met plezier op elk podium stappen?

 🎤 Wil je volledig op jezelf kunnen vertrouwen zodat je altijd je verhaal sprankelend kan vertellen?
 🎤 Wil je afrekenen met de stem die je soms tegenhoudt om jezelf te laten zien zoals je echt bent?

 Kom dan op 21 november 2024 naar het event:

‘Unshakable on Stage’ 

Fomo bird 99 euro (20 tickets) 

Early bird 139 Regular ticket 199

Na deze dag:

✅ Sta je krachtig voor wie je bent en klinkt je stem inspirerend en volledig als de expert die je bent.

✅  Weet je hoe jij ervoor zorgt dat mensen nauwelijks een upsell nodig hebben en meteen voelen dat ze van jou willen kopen omdat ze niet genoeg van je kunnen krijgen.

 ✅ Kan je in verbinding met jezelf en je publiek je verhaal doen waardoor je nog meer impact maakt.

✅ Weet je wat je kan doen als je je tekst kwijt bent zodat je nooit meer hoeft te twijfelen over wat je wil zeggen, ook niet met stress.

✅ Kan je volledig op jezelf vertrouwen en houdt niks je meer tegen om het podium te bestormen en strategisch te spreken zodat je meer klanten krijgt die meteen weten dat ze met je willen werken..

 

Je wil indruk maken, invloed hebben op anderen – op een positieve manier. Je hebt een bedrijf of hart voor het bedrijf waarin je werkt en wil dat mensen weten wie je bent en wat je te zeggen hebt. Het podium is een logische stap.

Waarbij ‘op je podium stappen’ elke dag is dat jij jezelf laat horen en zien, op social media, in een presentatie, op een event, netwerkbijeenkomst of echt podium. 

Op het podium stappen met een goed verhaal is niet meer genoeg. Mensen willen jou echt voelen en dat doe je met je stem en presence. Waarmee je kan inspireren en zorgen dat mensen je echt voelen. Dan maak je pas echt impact en een blijvende indruk.

 

 
“Katinka heeft me geholpen om veel steviger te praten. Met meer rust en meer zelfvertrouwen. 
Dat zorgde er voor dat ik veel minder zenuwachtig was voor mijn spreekmomenten en dat resulteerde uiteindelijk weer in een hogere conversie.” 
Tineke Zwart

 

 

Voor wie is Unshakable on Stage?

 

  🎤  Voor de vrouw die de ambitie voelt om een onuitwisbare indruk op het podium (online of live) te maken

  🎤 Voor jou als je makkelijker je verhaal wil vertellen waardoor je veel krachtiger overkomt

  🎤 Voor de vrouw die zich ondanks alles nog steeds klein houdt en daardoor niet de impact maakt die ze zou kunnen maken

  🎤 Voor de leider die wil spreken met de stem die een positieve indruk achterlaat om echt het verschil te maken

  🎤 Voor jou als je nu eindelijk in de versie van jezelf mag stappen waar je staat te shinen op welk podium dan ook en makkelijk klanten aantrekt met jouw unieke stem en presence

Locatie

Theater Het Klooster

Wilhelminaweg 77

3441 XB Woerden

Parkeren in parkeergarage Castellum of Defensie eiland.

Over mij

Ik ben Katinka Reiss

Ruim 30 jaar hou ik me professioneel bezig met de stem en spreken. Eerst als logopedist en nu als stem- en sprekerscoach. Ik doe al vanaf heel jong typetjes na met mijn eigen stem en zing altijd. Dit spelen met mijn stem leer ik ook aan anderen. Je kan namelijk zoveel bereiken met je stem, je spreken en je presence. Vrij zijn in spreken en overkomen zoals je bent ipv zoals je denkt dat het hoort. Na een lange periode van heel hard werken en maar doorgaan voelde ik dat het anders mocht in mijn leven. Lichter, makkelijker en meer energie en plezier! Beter voelen en naar mijn innerlijke stem luisteren was daarvoor nodig en heeft mijn leven veranderd. En dat draag ik uit, op het podium of online en dat gun ik iedere vrouw. Je hebt zoveel moois te brengen! Ik leer je graag hoe je volledig kan vertrouwen op alles dat al in je zit.

‘Unshakable on Stage’ op 21 november 2024

Scroll naar boven