Ontdek de kracht van jouw -innerlijke- stem!

Het Festival waarin jij jouw -innerlijke- stem ontdekt waardoor je een leven krijgt vol joy en energie!

Kleinschalig (max. 40 vrouwen) én het wordt een feestje, met lachen en dansen en inspiratie en verbinding met jezelf en de andere vrouwen.

 3 oktober 2021 van 10 tot 17 uur bij de Boerinn, Kamerik (Woerden)

 • Tijdelijke snelle beslissersinvestering:  ipv € 330 nu € 199 excl. BTW 
 • Of maak gebruik van mijn speciale actieprijs voor 2 personen; nu 2 tickets voor slechts € 319 excl. BTW i.p.v. € 798 

Maak je een dag los uit je bekende leven en voel in verbinding Joy & Energie stromen

Mijn droom? Dat iedere vrouw zich laat zien en uitspreekt vanuit haar kern. Dat ze voelt en leeft wie ze is. En niet wie ze denkt dat ze moet zijn. Wat een joy en energie komt er dan in je leven. Zo krijgt iedereen te zien wat echt de essentie is van wat jij doet. Wie jij bent! Je gaat dichterbij jezelf komen en dat geeft een rijker leven, een leuker leven, een fijner leven! 

Zit jij ook vaak veel in je hoofd? Hard werken en gewoon doorgaan, zorgen voor anderen maar jezelf nog weleens vergeten. Een snelle lunch terwijl je je mail beantwoordt terwijl je best weet dat je beter even naar buiten kan gaan…

Weet je diep van binnen heel goed wat je wilt in je leven maar vind je het lastig om naar je innerlijke stem te luisteren? Ben je bezig met meditatie maar schiet dat er nog weleens bij in? Of vind je het misschien nog wel moeilijk om echt te voelen wat je wilt terwijl je diep van binnen weet dat het wel wat makkelijker mag gaan, met wat meer joy en energie. Lichtheid.

 Gun jezelf dan deze dag waarop je vol stapt in de zelfbewuste vrouw die jij bent, met al je dromen en het plezier in de dingen die je doet. Echt een cadeautje voor jezelf! Je energie zal weer stromen door alle inspiratiesessies die je gaat krijgen, van 6 geweldige vrouwen die precies weten hoe ze jou kunnen laten ervaren hoe het is om je hart te volgen, je innerlijke stem te horen en je ware stem naar buiten te laten klinken. Van je hoofd naar je hart gaan, je ervaart hier hoe magisch mooi dat is. 

Dit is een dag waarop je je even losmaakt van je bekende leven om nieuwe stukjes in jezelf te ontdekken. Een dag waarin je vanuit ‘goed voelen’ joy en energie gaat ervaren. Een speelse dag met lichtheid en nieuwe ervaringen. Waardoor je vanuit zachte vrouwelijke kracht kan gaan werken en leven. Stralend zoals je bent!

 

Wil jij ervaren wat je nu kunt doen om lichter en in overvloed te leven, vanuit jouw kern? 

Kom dan naar dit unieke Festival!

 • Wanneer: 3 oktober – 10 tot 17 uur
 • Waar: De Boerinn – Kamerik, vlakbij Woerden
 • Kleinschalig (30-40 vrouwen) en Cproof, 100% LIVE (het wordt niet online maar verzet als het niet anders kan).
 • Tijdelijke snelle beslissersinvestering:  ipv € 330 nu € 199 excl. BTW 
 • Of maak gebruik van mijn speciale actieprijs voor 2 personen; nu 2 tickets voor slechts € 319 excl. BTW i.p.v. € 798 
 • BONUS: Als je je nu aanmeldt ontvang je direct een link naar mijn eBook met 4 waardevolle audiobestanden met meditatie/visualisatie/energie-oefeningen twv € 49 die je kan downloaden, zodat je al aan je nieuwe leven vol joy & energie kan beginnen!
 
Ik krijg nu na een paar dagen creatieve ideeën en plannen, wil me meer verbinden met anderen en ik mag van mezelf meer zichtbaar zijn en van me laten horen!
Wendy

Voelen

‘Uit je hoofd gaan’ zodat je eerder herkent dat je leven te vol is. Je weet dat het de oplossing is maar hoe dan? Je voelt stress pas als het al bijna te laat is. Dan ga je een keer vroeg naar bed of kijkt vooruit naar de vakantie. Herkenbaar? Het was mijn leven.

En dit is hoe we opgevoed zijn. Hoe het leven van heel veel vrouwen is. We werken hard, vanuit de mannelijke manier die ons aangeleerd is. Sterk zijn en doelen stellen. Vooral controle houden. Niet zeuren en doorgaan.

Voor mij is alles veranderd toen ik echt ben gaan voelen. De connectie met mijn lichaam ben gaan maken. En dat ook echt oefenen. Veel oefenenen met voelen. Zodat ik zachtheid in mij voel. Vrouwelijke kracht. En van daaruit beslissingen nemen. Voelt iets echt goed? Levert het me joy op? Lichtheid? Energie? Voelt het in mij stromend of stropend?

Voelen is dus het begin. En dat kan op heel veel manieren. De mooiste oefeningen en tools die mijn leven veranderd hebben deel ik met jou op deze transformerende dag, samen met 5 andere vrouwen die hier alles van weten. Zodat je je diep gaat verbinden met jezelf en de andere vrouwen, in zachtheid, met beweging, krachtig afgestemd en in stilte.

*Women only *Inspirerende sessies *Live muziek *100% live *Een Feestje!

Wat gaan we deze dag doen? Op dit Festival ga je je oude manier van leven loslaten en echt voelen vanuit je hart, met liefde, vanuit je intuïtie, wat je innerlijke stem je zegt. Door te voelen, je stem te gebruiken in beweging, met power en in zachtheid ontdek je welke kracht jij in je hebt. Op elkaar afgestemd want alles gebeurt in de groep. High vibes only! Je maakt verbinding met jezelf en elkaar. Je gaat je eigen kracht voelen, gebruiken en je stem laten horen. Op je eigen manier.

Deze workshops krijg je allemaal:

 • Free your Voice ~ Katinka Reiss 
 • Breath & Relax ~ Wendy Schouten
 • Feel your Power ~ Kathelijne Lokker
 • Show yourself & Shine ~ Maria Slaman
 • Move your Body ~ Jessica de Kam
 • Sing it out Loud ~ Marsha Steltenpool

Een dag waarop je je losmaakt van je bekende leven om vervolgens vanuit je gevoel te gaan leven!

Wat ervaar je deze dag?

 • Hoe je uit je hoofd kunt gaan dus minder gaat denken
 • Hoe je je stem op meerdere manieren kan gebruiken zodat deze echt bij jou past
 • Hoe sterk je lichaam is
 • Hoe je adem stroomt en je stem laat klinken zoals je wilt
 • Hoe ritme in je lijf voelt zodat je echt kunt aarden
 • Hoe visualiseren werkt waardoor je jouw wensen kunt realiseren
 • Hoe je jouw energie kunt laten stromen zodat je dit ook thuis weer kan gaan voelen als je het nodig hebt
 • Hoe je je vrouwelijke eigenschappen naar boven haalt
 • Hoe je rust krijgt in je hoofd én in je lijf
 • Waar je diepste wensen liggen
 • Hoe ook jij joy en overvloed kan krijgen in alles wat je doet en wilt!

En je krijgt ook:

 • Prachtige sessies vol oefeningen die je thuis ook kunt doen
 • Nieuwe ervaringen, je gaat beleven en ervaren wat je in je hebt, waarvan je het nog niet wist
 • Een hele dag livemuziek
 • Enorme lol, lachen laat energie stromen en nieuwe dingen doen nodigt zeker uit tot lachen
 • Stromende energie door de omgeving en alles wat we doen
 • Een prachtige locatie middenin de weilanden
 • Een heerlijke lunch en koffie/thee/water
 • Nieuwe vrouwen in je netwerk
 • Kleinschaligheid dus Coronaproof
 • Een goodiebag 
 • Inspiratie voor een rijker leven in alle opzichten!
Babet
Babet
Lees verder
Katinka is iemand met een warme persoonlijkheid die je echt welkom laat voelen. Ik heb door haar energie oefeningen geleerd om meer tot mezelf te komen op drukke momenten en om meer naar mijn gevoel te luisteren.
Ramona
Ramona
Lees verder
Door Katinka's enthousiasme, eigen verhalen en workshops die zij heeft geregeld, inspireert en motiveert zij me om uit mijn comfort zone te komen en verder te kijken dan het nu. Als je persoonlijk en zakelijk wilt groeien zou ik de coaching van Katinka zeker aanraden!
Previous
Next

Waarom dit Festival? De drive om elke vrouw haar kracht te laten voelen en te laten ervaren hoe je leven altijd anders kan worden als je wensen hebt, is bij mij groot! Uit eigen ervaring weet ik hoe lekker het is om te groeien. Vrouwelijk leiderschap is voor mij je eigen kracht voelen en leven vanuit je essentie. Wat vertelt jouw kern je? Juist nu is het zo belangrijk dat je blijft voelen en verbonden blijft met jezelf. Het is mij, zeker in het afgelopen jaar, zo duidelijk geworden waar het om gaat. Je verbinden met jezelf en met anderen. Moeiteloos leven met veel joy en fijne energie. Zo min mogelijk stress dus. En ik hou mezelf scherp door ‘goed voelen’ te blijven oefenen én over te brengen op anderen!

Practice what you preach & the best way to learn is to teach!

Wat ik geleerd heb is op mezelf en mijn intuïtie, mijn vrouwelijke kracht, te vertrouwen. Goed voelen is daarvan de basis.

Mijn 4 Zetjes geef ik je graag, in mijn coaching en tijdens dit Festival, zodat je je empowered voelt. Het gaat altijd om Zelfzorg, Zelfliefde, Zelfvertrouwen en Zachte kracht.

Kom je ook ontdekken hoe je stralend jezelf kan zijn?!

Zondag 3 oktober 2021

De Boerinn, Mijzijde 6 Kamerik (Utrecht)

10.00uur-17.00uur

Incl. heerlijke lunch en borrel achteraf

Vroege beslissers betalen nu 199 euro excl. BTW en krijgen een toffe bonus!

Of maak gebruik van mijn speciale actieprijs voor 2 personen; nu 2 tickets voor slechts € 319 excl. BTW i.p.v. € 798 

Veelgestelde vragen

Deze dag is speciaal voor zelfbewuste vrouwen die willen groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Je hebt een leuk leven en voelt dat er ook wel wat mag veranderen. Alleen wat precies weet je nog niet. Je hoeft geen eigen bedrijf te hebben maar bent wel een beetje ondernemend om nieuwe ervaringen te hebben.

Het Festival geeft je ongetwijfeld nieuwe en misschien al bekende oefeningen. Herkenning is goed en zorgt voor verdieping. En je zal zeker nieuwe tools en oefeningen en ervaringen krijgen. Uit je hoofd gaan vraagt vaak lang oefenen, misschien wel je hele leven! De combinatie van oefeningen is door Katinka bedacht dus zeker weten uniek!

Met mijn achtergrond van ruim 30 jaar als stemlogopedist/coach/trainer speelt de stem bij sommige sessies een rol. Je gaat in de groep ontdekken welke stem je in je hebt en niet zo vaak laat horen. Dat doen we met beweging erbij. Bijvoorbeeld de stevige stem die je kan gebruiken als je overtuigend over wilt komen. Of de lichte stem die meer past bij een stem die gevoel in zich heeft. Alles gebeurt wel op jouw manier. Je hoeft dus niks voor de groep te doen, sowieso is alles samen, met elkaar, voor meer verbinding en een mooie vibe.

De zaal is zo ingericht dat we op 1,5 meter van elkaar kunnen zitten. Bij droog weer hebben we een heerlijk grasveld met uitzicht over de weilanden tot onze beschikking. Dan zijn we een deel van de dag buiten!

Je ticket blijft, als het Festival verplaatst moet worden door onvoorziene omstandigheden, geldig tot de volgende keer. Als je echt liever je geld terug wilt dan kan dat uiteraard.

Er is een groot parkeerterrein waar je gratis kan parkeren. Met de trein naar Woerden en dan met de bus naar Kamerik en vervolgens nog een kwartiertje lopen kan ook.

Mijzijde 6 te Kamerik, vlakbij Woerden, vlakbij Utrecht.

Scroll naar top