Voorjaar 2022

FREE your VOICE

Ontdek de kracht van je -innerlijke- stem!

Free your Voice, het Festival dat wel live kan!

Jezelf authentiek laten horen en zien. Wie wil dat nou niet? Dat is dé manier om anderen te bereiken, om verbinding te maken met de mensen om je heen en om anderen te inspireren. Dan kan je impact maken en vrijheid ervaren in alles wat je doet.

Je gaat deze dag ervaren dat je door je lijf actief te gebruiken meer balans krijgt in jezelf. Een dag waarin je minder je hoofd ‘aan’ hebt dan in je normale leven. 

Via je stem zak je in je lichaam en kom je in balans. Dit leer je in een aantal inspirerende workshops, waarbij ik de stem in alle sessies meeneem. Het mooie is dat je hiermee ook na deze dag thuis kan oefenen zodat je je steeds makkelijker echt als jezelf naar buiten kan laten zien en horen. Of dat nou in een persoonlijk gesprek is of op een podium, voor een kleine groep, op video of in een podcast. Een dag met diverse inspiratiesessies waarin zelf ervaren voorop staat! Deze manier van oefenen is uniek, dus ook als je al bewust oefent met goed-voelen en bewegen is dit een heerlijke dag voor jezelf!

Voorjaar 2022 van 10 tot 17 uur bij de Boerinn, Kamerik (Woerden)

 • Investering voor alle workshops, koffie/thee en heerlijke lunch en borrel:  
 • Maak gebruik van mijn speciale actieprijs voor 2 personen; 
 • Wil je met je business in in de goodiebag zodat ook jij het podium krijgt wat ik je gun? Neem dan contact met me op!

Gun jezelf deze dag waarin je jezelf authentiek zal laten horen en zien!

Mijn droom? Dat iedere vrouw zich laat zien en uitspreekt vanuit haar kern. Dat ze voelt en leeft wie ze is. Wat een joy en energie komt er dan in je leven. Zo krijgt iedereen te zien wat echt de essentie is van wat jij doet. Wie jij bent! 

We zitten vaak zoveel in ons hoofd. Werken hard en gaan gewoon door, zorgen voor anderen maar vergeten onszelf zo vaak! Een snelle lunch terwijl je je mail beantwoordt terwijl je best weet dat je beter even naar buiten kan gaan. Voordat je het weet stroomt je agenda vol met van alles wat voelt als moeten… En als je dan een presentatie gaat geven, een webinar, een podcast of video op gaat nemen kom je net niet over op anderen zoals je graag zou willen. Want je zat teveel in je hoofd.

Ergens voel je wel dat het anders mag, makkelijker, met meer plezier en lichtheid. Ontspannen en met fijne energie.

Gun jezelf dan deze dag waarop je vol stapt in de zelfbewuste vrouw die jij bent, met al je dromen en het plezier in de dingen die je doet. Zie deze dag echt als een cadeautje voor jezelf! Je energie zal weer stromen door de inspiratiesessies die je gaat krijgen, van 5 geweldige vrouwen die precies weten hoe ze jou kunnen laten ervaren hoe het is om je hart te volgen, je innerlijke stem te horen en je ware stem naar buiten te laten klinken. Van je hoofd naar je hart gaan, je in balans voelen, je ervaart hier hoe magisch mooi dat is. Dan kom je echt over op anderen zoals je bent.

Dit is een dag waarop je ervaart hoe fijn het is om vanuit ontspanning en balans jezelf te zijn. 

Kom deze dag ervaren wat je nu kunt doen om jezelf te laten horen en zien zoals je bent. Authentiek en in balans.

 • Wanneer:VOORJAAR 2022
 • Waar: De Boerinn – Kamerik, vlakbij Woerden
 • BONUS: Als je je nu aanmeldt ontvang je direct een link naar mijn eBook met 4 waardevolle audiobestanden met meditatie/visualisatie/energie-oefeningen twv € 49 die je kan downloaden, zodat je al aan je relaxte leven vol joy & energie kan beginnen!
 • Unieke goodiebag-actie. Vertel me waarmee je in deze verrassingstas wil, met een klein cadeautje en je flyer met een aanbieding? Zo krijg jij ook je podium van mij als je komt en kunnen we echt met elkaar connecten, ook na het Festival.
 
Ik krijg nu, een paar dagen na de dag met Katinka, creatieve ideeën en plannen, wil me meer verbinden met anderen en ik mag van mezelf meer zichtbaar zijn en van me laten horen!
Wendy

*Women only *Inspirerende sessies *Live muziek *100% live *Een Feestje!

Wat gaan we deze dag doen? 

 • We gaan ontdekken hoeveel kracht we hebben in ons lijf door fysiek te bewegen. No worries, alles gaat op jouw eigen niveau. Het is geen sportdag en er wordt nauwelijks gezweet ;). Door Kathelijne Lokker

 • We gaan in rust en stilte focussen op onze adem waarbij we rustig bewegen. Yin en Yang dus. Zachte kracht ervaren waarbij we rustig onze stem gebruiken. Door Wendy Schouten

 • Je ontdekt de mogelijkheden van je stem. Je leert de stem te ontspannen en te gebruiken in verbinding met jezelf en elkaar. Je gaat je eigen kracht voelen, gebruiken en je stem laten horen. Op je eigen manier. Door Katinka Reiss

 • We gaan bewegen op muziek en fijne ritmes. Dansen zonder pasjes, dus iedereen kan het! Door Jessica De kam

 • We gaan onszelf zien door de ogen van de ander, authentiek en stralend. Door Maria Slaman

 • We gaan ontspannen en even pauze nemen uit ons dagelijkse leven. Met mooie muziek. Door Marsha Steltenpool

 • Het wordt een combinatie van een feestje en soms ook deep diven in jezelf. Een combinatie van voelen, bewegen, lachen en misschien een traantje. Alle energie gaat stromen. En er is lekker eten en we gaan connecten met andere vrouwen want ook daar zal genoeg ruimte voor zijn tijdens dit mooie programma.

Alles gebeurt in de groep. Je hoeft niet te performen, maar alles mag! High vibes only! 

Programma:

10.00u Ontvangst met koffie/thee

10.30u Opening door Katinka Reiss

11.00u Breath & Relax ~ Wendy Schouten

11.30u Free your Voice ~ Katinka Reiss 

12.00u Pauze

12.15u Feel your Power ~ Kathelijne Lokker

13.00u Lunch en Connecten

14.00u Free your Voice ~ Katinka Reiss

14.30u Show yourself & Shine ~ Maria Slaman

15.00u Pauze en muzikaal Intermezzo

15.30u Dance & Sparkle ~ Jessica de Kam

16.15u Afsluiting en Borrel (er mag gedanst worden)

Kathelijne Lokker: Ik laat je ervaren dat er door de kracht van je lichaam te gebruiken balans komt tussen je hoofd en lijf. Hierdoor verdwijnt stress.
Wendy Schouten: Ik laat je een moment van ontspanning en rust ervaren waardoor je terug kan komen bij jezelf. Vanuit zachte beweging en ontspannen ademhaling.
Maria Slaman: Ik help je ervaren hoe het is om jezelf te laten zien vanuit je pure zelf. Spelenderwijs voelen wie je echt bent en dat naar buiten brengen.
Jessica De kam: Ik laat je door deze manier van bewegen waarin we gaan loslaten, alignment en pure joy ervaren, waardoor je bij je authenticiteit kan komen.
Katinka Reiss: Ik leer je hoe je je stem ontspannen kan gebruiken, vanuit je lichaam, met gevoel en zachte kracht. Hierdoor klink je authentiek en kan je overkomen zoals je bent.
Marsha Steltenpool: Zangeres in hart en ziel. Ik zorg dat deze dag straalt door mijn zang en pianomuziek die ik in de pauzes voor je speel.

Wat ervaar je deze dag?

 • Hoe je uit je hoofd kunt gaan dus minder gaat denken
 • Hoe je je stem op meerdere manieren kan gebruiken zodat deze echt bij jou past
 • Hoe sterk je lichaam is
 • Hoe je adem stroomt en je stem laat klinken zoals je wilt
 • Hoe ritme in je lijf voelt zodat je echt kunt aarden
 • Hoe je authentiek jezelf kan laten horen en zien
 • Hoe je jouw energie kunt laten stromen zodat je dit ook thuis weer kan gaan voelen als je het nodig hebt
 • Hoe je rust krijgt in je hoofd én in je lijf
 • Hoe je ook thuis balans in jezelf kan gaan voelen
 • Hoe je echt jezelf kan laten zien en horen vanuit je kern
 • Vrijheid in je lichaam en hoofd

En je krijgt ook:

 • Prachtige sessies vol oefeningen die je thuis ook kunt doen
 • Nieuwe ervaringen, je gaat beleven en ervaren wat je in je hebt, waarvan je het nog niet wist
 • Een hele dag livemuziek
 • Enorme lol, lachen laat energie stromen en nieuwe dingen doen nodigt zeker uit tot lachen
 • Stromende energie door de omgeving en alles wat we doen
 • Een prachtige locatie middenin de weilanden
 • Een heerlijke lunch en koffie/thee/water
 • Nieuwe vrouwen in je netwerk
 • Kleinschaligheid dus Coronaproof
 • Een goodiebag 
 • Inspiratie voor een rijker leven in alle opzichten!
Babet
Babet
Lees verder
Katinka is iemand met een warme persoonlijkheid die je echt welkom laat voelen. Ik heb door haar energie oefeningen geleerd om meer tot mezelf te komen op drukke momenten en om meer naar mijn gevoel te luisteren.
Ramona
Ramona
Lees verder
Door Katinka's enthousiasme, eigen verhalen en workshops die zij heeft geregeld, inspireert en motiveert zij me om uit mijn comfort zone te komen en verder te kijken dan het nu. Als je persoonlijk en zakelijk wilt groeien zou ik de coaching van Katinka zeker aanraden!
Previous
Next

Waarom dit Festival? De drive om elke vrouw haar kracht te laten voelen en te laten ervaren hoe je leven altijd anders kan worden als je wensen hebt, is bij mij groot! Uit eigen ervaring weet ik hoe lekker het is om te groeien. Vrouwelijk leiderschap is voor mij je eigen kracht voelen en leven vanuit je essentie. Wat vertelt jouw kern je? Juist nu is het zo belangrijk dat je blijft voelen en verbonden blijft met jezelf. Het is mij, zeker in het afgelopen jaar, zo duidelijk geworden waar het om gaat. Je verbinden met jezelf en met anderen. Moeiteloos leven met veel joy en fijne energie. Zo min mogelijk stress dus. Zo kan je jezelf echt authentiek laten horen en zien en de impact maken die je wilt.

Kom je ook ontdekken hoe je stralend jezelf kan zijn?!

Voorjaar 2022

Locatie volgt

10.30uur-17.00uur incl. afsluitende borrel met livemuziek

Incl. heerlijke lunch en koffie/thee/water en lekkers

 

Veelgestelde vragen

Deze dag is speciaal voor zelfbewuste vrouwen die willen groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Je hebt een leuk leven en voelt dat er ook wel wat mag veranderen. Alleen wat precies weet je nog niet. Je hoeft geen eigen bedrijf te hebben maar bent wel een beetje ondernemend om nieuwe ervaringen te hebben.

Het Festival geeft je ongetwijfeld nieuwe en misschien al bekende oefeningen. Herkenning is goed en zorgt voor verdieping. En je zal zeker nieuwe tools en oefeningen en ervaringen krijgen. Uit je hoofd gaan vraagt vaak lang oefenen, misschien wel je hele leven! De combinatie van oefeningen is door Katinka bedacht dus zeker weten uniek!

Met mijn achtergrond van ruim 30 jaar als stemlogopedist/coach/trainer speelt de stem bij sommige sessies een rol. Je gaat in de groep ontdekken welke stem je in je hebt en niet zo vaak laat horen. Dat doen we met beweging erbij. Bijvoorbeeld de stevige stem die je kan gebruiken als je overtuigend over wilt komen. Of de lichte stem die meer past bij een stem die gevoel in zich heeft. Alles gebeurt wel op jouw manier. Je hoeft dus niks voor de groep te doen, sowieso is alles samen, met elkaar, voor meer verbinding en een mooie vibe.

De zaal is zo ingericht dat we op 1,5 meter van elkaar kunnen zitten. Bij droog weer hebben we een heerlijk grasveld met uitzicht over de weilanden tot onze beschikking. Dan zijn we een deel van de dag buiten!

Je ticket blijft, als het Festival verplaatst moet worden door onvoorziene omstandigheden, geldig tot de volgende keer. Als je echt liever je geld terug wilt dan kan dat uiteraard.

Er is een groot parkeerterrein waar je gratis kan parkeren. Met de trein naar Woerden en dan met de bus naar Kamerik en vervolgens nog een kwartiertje lopen kan ook.

Mijzijde 6 te Kamerik, vlakbij Woerden, vlakbij Utrecht.

Scroll naar top