1 op 1 STEM- en presentatiecoaching

Free Your Voice

& Spreek vanuit je kern

Wil je het liefst dat je stem ontspannen, krachtig, vol energie en zelfvertrouwen klinkt? Zodat je echt jezelf kan laten horen zoals je bent? Dat kan!

Herken je dit? Je stem is soms bibberig of kraakt, klinkt te luid of juist zacht en je hebt er geen vertrouwen in. Je wilt graag invloed hebben op hoe je klinkt maar weet niet hoe.

Je leert van mij hoe je stem zelfverzekerd klinkt en wie jij echt moet zijn om jouw verhaal vanuit je kern te vertellen!

Hierdoor worden je podcasts en video’s tot het eind beluisterd, lopen webinars lekkerder en zijn je salescalls veel minder spannend. Jij bent namelijk je stem. En waar zou je bedrijf zijn zonder jouw stem?

Wat je reden ook is, je stem is de poort van binnen naar buiten en als je van je hoofd naar je hart wilt gaan kom je ook langs je stem. De stem is dan ook de ingang naar persoonlijke groei.

Jij bent jouw stem!

Na dit traject kan jij impact maken vanuit jouw krachtige kern. Jij bepaalt zelf hoe je stem klinkt!

Vertel me meer!

Dit traject is helemaal op maat gemaakt. Of het nou gaat om spreken zonder last van je stem te krijgen of om je podcast te gaan starten, alles is mogelijk. Het kan ook, als de afstand groot is, online plaatsvinden. In de weken dat we geen afspraak hebben geef ik naar wens feedback en hebben we contact per WhatsApp. De afspraken worden van tevoren ingepland en hebben een tussentijd van 1-2 weken. Zo krijg je in korte tijd het beste resultaat. Uiteraard blijf je de oefeningen daarna nog doen om echt een interne verandering te krijgen.

Persoonlijke feedback

Tussendoor bekijk of beluister ik een video of podcast opname van jou, waarna ik je feedback geef. Hierdoor leer je de nieuwe manier van spreken echt gebruiken in verschillende spreeksituaties. 

Persoonlijke opdrachten

Persoonlijke opdrachten, speciaal afgestemd op jou en jouw stem in een handout plus diverse oefenvideo’s en materiaal voor een gezonde en ontspannen stem.

Touch Your Voice massage

Deze energetische stemmassage zorgt ervoor dat energie gaat stromen en blokkades worden opgeruimd. Dat wat los mag komen wordt vrijgemaakt!

Investering voor dit traject waarbij jij de regie over je stem krijgt:

  •  1495 euro ex BTW live
  •  1195 euro ex BTW online

Wil je weten of dit traject bij je past? Een eerste stap neem je door een inspiratiecall via Zoom van 30 minuten aan te vragen. Deze is gratis.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar top