1 op 1 STEMCoaching

Free Your Voice

& Express Yourself

Stel je dit eens voor:
Vrij en ontspannen, krachtig, vol energie en zelfvertrouwen, in verbinding met jezelf en de ander en toch authentiek laat jij jezelf zien en horen. 

Vertrouwen op jezelf en je stem is nodig om over te komen zoals je wilt. Het vraagt kracht in jezelf om je stem te laten horen zodat deze bij je past. Soms zacht, gevoelig en soms luider en krachtig.

En je innerlijke stem mag meer gehoord worden! Wat zegt je gevoel, wat zegt je intuïtie? En wat roepen de stem in je hoofd? Doe maar gewoon. Stel je niet aan. Wie ben jij om dit te willen. Het is toch goed zoals het is! Herkenbaar?

Verbinding maken met jezelf is waar het mee begint. Als je vervolgens je stem en je manier van luisteren kunt aanpassen aan degene waar je mee praat ontstaat er oprechte verbinding. En verbinding met jezelf en de ander is waar het om gaat!

Heb je last van stress voor het spreken, een bibberige stem of af en toe kraakjes als je gaat praten?  Voelt het soms gespannen rond je keel? Hoor je je adem? Is je stem zacht? Ook dit kan in dit traject aan bod komen.

Twijfel je hierdoor of je wel boeiend overkomt, heb je zelfs minder klanten, publiek of lopen salescalls niet lekker? Kom je onzekerder over dan je zou willen? Alleen hier al over twijfelen zorgt dat het jou beïnvloedt. En dat is zo jammer!

Wat je reden ook is, je stem is de poort van binnen naar buiten en als je van je hoofd naar je hart wilt gaan kom je ook langs je stem. De stem is dan ook de ingang naar persoonlijke groei.

Persoonlijke groei met de stem als ingang!

Na dit traject voel je je krachtig om je uit te spreken zoals je wilt. Je gaat beter voelen en luisteren naar je innerlijke stem. Met mijn hulp ontdek je je krachtige stem en je gevoelige stem, alles is mogelijk en zit al in jou!

Je stem ontwikkelen gaat samen met persoonlijke groei waardoor je in je bedrijf, je werk en privé meer vertrouwen en energie zal krijgen.

Eindelijk ervaar je de vrijheid om jouw keuzes te maken, op een moeiteloze manier, in ease en joy!

Vertel me meer!

Ik coach jou gedurende 4 maanden, waarbij je 1x per maand een livesessie bij mij hebt en 1x een online sessie via Zoom. Dit traject kan ook als de afstand groot is vaker online plaatsvinden, waarbij we de eerste en laatste keer live afspreken. In de weken dat we geen afspraak hebben geef ik feedback en hebben we contact per WhatsApp.

Persoonlijke feedback

Tussendoor bekijk of beluister ik een video opname van jou, waarna ik je feedback geef. Hierdoor leer je de nieuwe manier van spreken echt gebruiken in verschillende spreeksituaties. 

Persoonlijke opdrachten

Persoonlijke opdrachten, speciaal afgestemd op jou en jouw stem in een handout plus diverse oefenvideo’s en materiaal voor een gezonde en ontspannen stem.

Touch Your Voice massage

Deze energetische stemmassage zorgt ervoor dat energie gaat stromen en blokkades worden opgeruimd. Dat wat los mag komen wordt vrijgemaakt! Dit in combinatie met ademoefeningen en dynamische stem- en lichaamsbewustzijnsoefeningen zorgt ervoor dat je persoonlijk (en ook zakelijk) zal groeien.

Investering voor dit VIPtraject waarmee je een transformatie doormaakt waarna je vol zelfvertrouwen makkelijker zal spreken is 1950 euro ex BTW (betalen in 2 termijnen is mogelijk)

Dit traject vindt deels plaats op mijn locatie en deels online.

Wil je weten of dit traject bij je past? Een eerste stap neem je door een inspiratiecall via Zoom van 30 minuten aan te vragen. Deze is gratis.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar top