1 op 1 STEMCoaching

Free Your Voice

& Spreek vanuit je kern

Stel je dit eens voor:
Vrij en ontspannen, krachtig, vol energie en zelfvertrouwen, in verbinding met jezelf en de ander en toch authentiek laat jij jezelf zien en horen. 

Heb je last van spanning voor het spreken, een bibberige stem of af en toe kraakjes als je gaat praten?  Voelt het soms gespannen rond je keel? Hoor je je adem? Is je stem zacht? Je leert de technieken waarmee jij je stem onder controle houdt en je klinkt zoals je wilt, helder en zelfverzekerd.

Hierdoor worden je podcasts en video’s tot het eind beluisterd, lopen webinars lekkerder en zijn je salescalls veel minder spannend.

Wil je op een podium staan? We zullen er samen aan werken. Maar ook in een persoonlijk gesprek zal je stem vrij klinken waardoor stress niet hoorbaar is.

Wat je reden ook is, je stem is de poort van binnen naar buiten en als je van je hoofd naar je hart wilt gaan kom je ook langs je stem. De stem is dan ook de ingang naar persoonlijke groei.

Zelfverzekerd spreken

Na dit traject kan jij impact maken zoals je wil. Jouw missie kan je moeiteloos overbrengen op anderen.

Je stem ontwikkelen gaat samen met persoonlijke groei waardoor je in je bedrijf, je werk en privé meer vertrouwen, joy en energie zal krijgen.

 

Vertel me meer!

Ik coach je gedurende maximaal 3 maanden, waarbij je 2x een livesessie bij mij hebt en 2x een online sessie via Zoom. Dit traject kan ook, als de afstand groot is, vaker online plaatsvinden, per persoon maak ik een plan op maat. In de weken dat we geen afspraak hebben geef ik naar wens feedback en hebben we contact per WhatsApp.

Persoonlijke feedback

Tussendoor bekijk of beluister ik een video of podcast opname van jou, waarna ik je feedback geef. Hierdoor leer je de nieuwe manier van spreken echt gebruiken in verschillende spreeksituaties. 

Persoonlijke opdrachten

Persoonlijke opdrachten, speciaal afgestemd op jou en jouw stem in een handout plus diverse oefenvideo’s en materiaal voor een gezonde en ontspannen stem.

Touch Your Voice massage

Deze energetische stemmassage zorgt ervoor dat energie gaat stromen en blokkades worden opgeruimd. Dat wat los mag komen wordt vrijgemaakt! Dit in combinatie met ademoefeningen en dynamische stem- en lichaamsbewustzijnsoefeningen zorgt ervoor dat je persoonlijk (en ook zakelijk) zal groeien. Mocht een fysieke afspraak niet lukken door de afstand dan leer ik je deze massage zelf te doen. Het traject kan dan evengoed plaatsvinden.

Investering voor dit traject waarmee je een transformatie doormaakt waarna je vol zelfvertrouwen ontspannen kan spreken is 995 euro ex BTW (betalen in termijnen is mogelijk)

Wil je weten of dit traject bij je past? Een eerste stap neem je door een inspiratiecall via Zoom van 30 minuten aan te vragen. Deze is gratis.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar top