Livedag Speak to sell, 20 september 2024

Ben je een vrouwelijk leider of ondernemer en voel je dat je vol vertrouwen in jezelf op het fysieke of online podium wil staan? Dan is deze dag voor jou bedoeld!

Je weet dat je onwijs goed bent in wat je doet en dat de hele wereld mag horen wat jij te brengen hebt. Het is tijd dat jij je stem ook laat horen. Je hoeft niet meer te wachten totdat je geen stress of spanning meer hebt. Dat hebben we nou eenmaal, hoeveel je ook weet.

Het mooie is dat niemand aan jouw buitenkant afziet dat je af en toe onzeker bent en niemand weet wat er in je hoofd omgaat voordat je je podium gaat pakken.

Wat zou het betekenen voor jou persoonlijk en voor je bedrijf als je nu wel van je laat horen?

Na deze dag ben je klaar met jezelf klein houden, hoef je nooit meer bang te zijn dat je het niet meer weet omdat jij tot in je tenen voelt dat je alles in huis hebt om er te gaan staan en het te gaan doen.

🌿 Wil jij jezelf makkelijker en met plezier laten horen en zien?

🌿Volledig op jezelf kunnen vertrouwen zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor een blackout?

🌿Afrekenen met de stem die je tegenhoudt om de bold en shiny versie van jezelf te laten zien?

Kom dan naar mijn livedag:

Speak to sell op
20 september 2024

119 euro 

Free your Voice & Rise Up

Na deze dag:

  • Sta je krachtig voor wie je bent en klinkt je stem inspirerend en als de expert die je bent.
  • Weet je hoe jij ervoor zorgt dat mensen aan je lippen hangen en niet genoeg van je kunnen krijgen.
  • Weet je hoe je vanuit verbinding met jezelf en je publiek je verhaal doen.
  • Weet je wat je kan doen als je in je hoofd schiet zodat je nooit meer hoeft te twijfelen over wat je wil zeggen, zelfs niet met een beetje stress.

Je wil indruk maken, invloed hebben op anderen – op een positieve manier. Je hebt een bedrijf of hart voor het bedrijf waarin je werkt en wil dat mensen weten wie je bent en wat je te zeggen hebt. Het podium lonkt misschien wel een beetje naar jou.

Waarbij ‘op je podium stappen’ elke dag is dat jij jezelf laat horen en zien, op social media, in een presentatie, op een event, netwerkbijeenkomst of echt podium. Meer dan ooit is het belangrijk dat je jezelf laat horen vol vertrouwen in jezelf, met een krachtige stem en presence, zodat anderen horen en zien wie jij echt bent.

Dat betekent dat je je mag laten horen en zien want anders kan niemand je vinden! Met de stem en presence die passen bij wie je echt bent kan je inspireren en zorg je ervoor dat mensen je echt voelen. Dan zullen ze zonder moeite aan je lippen hangen en niet genoeg van je willen krijgen.

Voor wie is de workshop?

  • Voor de vrouw die de ambitie voelt om een onuitwisbare indruk op het podium te maken
  • Voor jou als je makkelijker je verhaal wil vertellen waardoor je veel krachtiger overkomt
  • Voor de vrouw die zich ondanks alles nog steeds klein houdt en daardoor niet de impact maakt die ze zou kunnen maken
  • Voor de leider die de stem mist om echt het verschil te maken
  • Voor de vrouw die klaar is om de volgende stap te nemen
  • Voor jou als je nu eindelijk in de versie van jezelf mag stappen waar je staat te shinen op welk podium dan ook

Locatie

Woerdense Verlaat

Over mij

Ik ben Katinka Reiss

Ruim 30 jaar hou ik me professioneel bezig met de stem en spreken. Eerst als logopedist en nu als stem- en sprekerscoach. Ik doe al vanaf heel jong typetjes na met mijn eigen stem en zing altijd. Dit spelen met mijn stem leer ik ook aan anderen. Je kan namelijk zoveel bereiken met je stem, je spreken en je presence. Vrij zijn in spreken en overkomen zoals je bent ipv zoals je denkt dat het hoort. Na een lange periode van heel hard werken en maar doorgaan voelde ik dat het anders mocht in mijn leven. Lichter, makkelijker en meer energie en plezier! Beter voelen en naar mijn innerlijke stem luisteren was daarvoor nodig en heeft mijn leven veranderd. En dat draag ik uit, op het podium of online en dat gun ik iedere vrouw. Je hebt zoveel moois te brengen! Ik leer je graag hoe je volledig kan vertrouwen op alles dat al in je zit.

Livedag Speak to sell op 20 september 10.00u-16.30u

Scroll naar boven