Het online programma voor vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden en (aankomende) sprekers die eindelijk op hun podium willen stappen.
Start 1-1-2023

Groei in drie maanden naar een zelfverzekerde spreker en bereik meer mensen met je podcast, video of live

met een stem die mensen écht raakt

Het programma met de online videotraining plus 3x 1:1 coaching en 3x QenA in een kleine groep
of
Online videotraining Do It Yourself

Je bent ondernemer of hebt een leidinggevende functie, waarin je je zichtbaarheid wil vergroten, waardoor je meer mensen kan aantrekken die JA tegen je aanbod zeggen. Dan is je stem cruciaal!

Je stem is het eerste wat mensen van je horen en zorgt er voor dat mensen aan je lippen blijven hangen of juist afhaken.

En gewoon maar wat praten is nog niet bewust spreken voor je bedrijf.

En ook als je geen ondernemer bent maar binnen een bedrijf spreekt wil je dat je er zelfverzekerd staat en dat je stem krachtig en aantrekkelijk klinkt!

Je wil een stem die ontspannen, krachtig, zonder stress, vol energie en zelfvertrouwen klinkt en dat spreken makkelijk gaat, dat iedereen jou boeiend vindt in plaats van zijn mobiel  zodat je mensen (en dus potentiële klanten) naar je toe trekt als een magneet.

Het gaat veel meer om hoe je iets zegt dan om wat je zegt dus je Tone of Voice  is cruciaal bij het bouwen van een succesvol bedrijf!

Enne…wanneer ga jij nou eens starten met die podcast??

Jij bent jouw stem. Je bedrijf is jouw stem!
Zorg ervoor dat we je horen!

Na deze training weet je precies welke stappen jij kan nemen om je stem en spreken voor je te laten spreken. Je stem versterkt je boodschap en je podcast opnemen, webinar geven of salescall zal makkelijk gaan. Met jouw nieuwe stem bereik  je meer mensen, klanten plus vrijheid.

Wist je dat je alleen al met je stem kan overtuigen, inspireren, verbinden en zelfs verkopen?

Je leert van mij hoe je stem kan klinken zodat hij precies bij je boodschap past. Een stem waar je niet onzeker over hoeft te zijn. Als je weet hoe je je stem kan gebruiken en hoe je aantrekkelijk kan spreken wordt het veel makkelijker om te starten met je podcast of meer luisteraars te krijgen. Ook het maken van video’s, het geven van webinars of het maken van een online training zal makkelijker gaan. Geen verrassingen of je stem het wel doet en of je wel uit je woorden komt!

WAT je zegt is veel minder belangrijk dan HOE je het zegt!

Iedereen kan een topspreker worden als je maar weet hoe je uit jezelf en uit je stem kan halen wat erin zit!

Door te spreken met de kenmerken van een topspreker (met de juiste intonatie, snelheid, kwaliteit en intensiteit) worden je podcasts en video’s tot het eind beluisterd, lopen webinars lekker en zijn je salescalls veel minder spannend. Jij bent namelijk je stem. En waar zou je bedrijf zijn zonder jouw stem?

De stem is onderdeel van jou en als je ondernemer bent, ook van je bedrijf. Door anders te klinken: zachter, krachtiger, liever of juist steviger, ga je je anders voelen en bereik je makkelijker wat je wil. De stem is de ingang naar persoonlijke en zakelijke groei.

C’est le ton qui fait la musique!

 

 

Een stem die bij je past maakt dat je je beter voelt en meer bereikt. Meer luisteraars en meer impact.

HOE ZIET de online training ERUIT:

  • Module 1:  Free Your Voice: Stemyoga voor een helder en ontspannen geluid en gevoel: je krijgt oefeningen om de stem te ontspannen, op te warmen en stress te verminderen. Een ontspannen stem is nodig om vrij te kunnen spreken. Mensen horen namelijk aan je als je stem gespannen klinkt en dan stoppen ze met luisteren

  • module 2: Relax your Voice: Met deze oefeningen met speciale slang, krijg je ruimte in je keel en gaat praten veel makkelijker. Je voorkomt heesheid en je stem herstelt snel na intensief praten.

  • Module 3: Tone of Voice: het gaat veel meer om de toon dan de inhoud. In deze module leer je jouw toon of Voice te vinden.

  • module 4: Train your Voice:Je leert de technieken die je hebt te beheersen om een boeiende spreker te worden, die de aandacht van de luisteraar vasthoudt en zo meer bereikt. Door deze technieken te gebruiken verandert je gevoel. Je gaat dus van buiten naar binnen.

  • module 5: Voice of a Leader: In deze module leer je wie je hebt te zijn om een spreker te worden waarbij mensen aan de lippen hangen. Het gaat om een stukje mindset en voelen wie jij bent en wat je missie is.

 

Vertel me meer!

Wat krijg je als je deze training aanschaft: 

4 modules met in elke module ca. 5 video's met oefeningen om jouw stem en spreken aantrekkelijk en krachtig te maken. Je ontvangt ook alleen de audiobestanden van de video's

Oefeningen om je stem te relaxen en op te warmen met de speciale slang die je thuis gestuurd krijgt.
Oefeningen zodat stress geen rol meer speelt.
Alle stappen om jouw Tone of Voice aantrekkelijk te maken.
Oefeningen om af te rekenen met de stemmen in je hoofd die je tegenhouden.
Wie je hebt te zijn om echt te spreken met impact, om de vrouwelijk leider te zijn die je bent.

Een inspiratie-gids om zelf in te vullen

Investering voor de Do It Yourself versie, de online training waarin je het zelf doet mét alle video’s en het materiaal om je stem te ontspannen en op te warmen:

279 euro excl. BTW 

Investering voor het VIP programma waarin je de online training ontvangt plus3 exclusieve sessies van 30 minuten via Zoom waarin ik je begeleid, al je vragen beantwoord en persoonlijk help om aantrekkelijk te spreken met de stem die bij jou past én 3 Q&A’s met een kleine groep waarin je ter plekke gecoacht wordt (als je dat wil) en waarin je van elkaar leert gedurende de 3 maanden die volgen op je start:

nu 579 euro ex BTW

Betalen in termijnen is mogelijk

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar top