Losse sessie -
Stap vrij op jouw podium

Word een geweldige spreker met een stem die bij je past

Ben jij iemand die regelmatig op het podium staat?

Heb je een podcast of videokanaal?

Of is dit iets wat je heel graag zou willen?

Je weet dat je manier van spreken en je stem belangrijk zijn. Je verhaal loopt best lekker maar toch mist er iets als je spreekt.

Je wil alle tools leren om een betere spreker te worden die meer mensen kan bereiken. Je wil meer klanten aanspreken. Je wil dat jouw verhaal echt gehoord wordt. Jouw missie mag iedereen bereiken!

 

Je wil graag alle tools leren in een dag want je tijd is kostbaar. Je weet dat je na deze dag begint met de verandering en zelf actief mag blijven om te bereiken wat je wil.

Praktische informatie

Wil je aan je stem werken en mijn werkwijze uitproberen? Boek dan een losse sessie waarbij ik afstem op jouw behoefte.

In deze sessie krijg je mijn feedback over je stem en spreken en leer ik je een of twee oefeningen die jouw stem kunnen veranderen waardoor je meer mensen kan aantrekken met je stem. ook ga je veel vrijer worden in het gebruiken van je stem (spreken) op verschillende momenten. In podcast of video, voor een groep of in een 1:1 gesprek.

Ook krijg je een persoonlijke energetische stemmassage. Deze sessie kan eenmalig los geboekt worden. Deze sessie is ook de start van ons 1:1 traject als je wil gaan voor een transformatie in je spreken, zowel zakelijk als in persoonlijke leven.

Investering 444 euro excl. BTW

Summit voice of a leader

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar boven