Touch Your Voice

Vocal Massage

Door een Touch Your Voice massage voel je je vrijer, rond je stem en in je lijf. Je ervaart meer energie. Je stem zal ontspannen voelen en klinken.

Door het aanraken van de spieren van de schouders, nek en hals ontspannen de spieren waardoor de stem vrijer kan gaan klinken. Energie gaat stromen en blokkades worden opgeruimd. Dat wat los mag komen wordt vrijgemaakt!

Dit kan ook in combinatie met adem- en stemoefeningen, wat ervoor zorgt dat je persoonlijk (en ook zakelijk) zal groeien. Je zelfvertrouwen groeit, je voelt je kracht in je stem en jezelf. Je uitspreken wordt makkelijker en je stem zal helder klinken. Dit is een uitgebreide aanvulling op de massage. Lees hierover meer bij het Free Your Voice traject.

Manuele Facilitatie van de Larynx voor stempatiënten via een arts: De stem gaat vrijer klinken en heesheid neemt af. Ademen en slikken gaat makkelijker. Het gevoel dat er iets in de keel zit, ook globusgevoel genoemd, verdwijnt. 

Praktische informatie

Een Touch Your Voice/Vocal Massage  geeft ontspanning bij de stem en zorgt voor meer energie in je stem en je lichaam. Je start met een serie van 3 keer om het beste resultaat te ervaren.

Deze massage kan alleen los geboekt worden na deze 3 keer of nadat we samen gewerkt hebben in een traject.

Uitzondering: zangers kunnen (bijv. voor/na een optreden) wel een losse sessie van 30 min. boeken à  55 excl. BTW

Ik wil een serie van 3x boeken:

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar top