1 op 1 coaching voor sprekers, ondernemers, coaches, trainers, leidinggevenden en politici

Sprekend leiderschap
Bereik meer met jouw unieke stem

Het verband tussen succesvol leiderschap en een krachtige stem is diepgeworteld in de kern van inspirerend en effectief leiderschap.

Authentiek leiderschap gaat over het zijn van een ware en oprechte versie van jezelf, het uitdragen van je waarden en overtuigingen, en het leiden met integriteit.

Een krachtige stem, die zelfvertrouwen en overtuiging uitstraalt, is een belangrijk instrument om dit soort leiderschap te versterken en te ondersteunen. Door te spreken versterk je je leiderschap.

Je stem is als een superpower die onmisbaar is als het gaat om inspirerend leiderschap.

Je wilt echt jezelf laten horen zoals je bent en de juiste mensen bereiken met je verhaal, je presentatie, missie of boodschap. Mensen die direct horen dat ze bij jou willen zijn omdat je je emoties over kan brengen en anderen kan inspireren met je woorden en vooral met de klank van je stem die deze woorden voortbrengt

Na dit traject maak jij indruk met hoe je spreekt, of dat nou voor een kleine groep is of op een echt podium. Je hoeft niet te twijfelen over het geluid dat er uit je mond komt, je spreekt vrij en zelfverzekerd. Authentiek en charismatisch.

Free your Voice & Rise Up

Je realiseert je dat als je spreekt mensen je echt moeten voelen voordat ze ja tegen je zeggen. Je kan nog zo’n mooi verhaal hebben maar als je stem je verhaal niet versterkt ben je nergens. Dan luistert je publiek niet, kopen mensen niet, gaat de opdracht naar een ander en laat je gewoon geld liggen.

Je leert van mij hoe je stem kan klinken zodat hij precies bij je boodschap past. Een stem waar je niet onzeker over hoeft te zijn. Met je stem en spreken kan je namelijk overtuigen, inspireren, verbinden en zelfs verkopen.

WAT je zegt is veel minder belangrijk dan HOE je het zegt!

C’est le ton qui fait la musique!

Iedereen kan een inspirerende spreker zijn als je maar weet hoe je uit jezelf en uit je stem kan halen wat erin zit. Neem jij die stap?

Door te spreken met de kenmerken van een leider (met de juiste intonatie, snelheid, kwaliteit en intensiteit) vergroot je je succes en krijg je veel meer vrijheid om makkelijk en aantrekkelijk te spreken in podcasts en video’s of op een echt podium.

Jij bent namelijk je stem. En waar zou je bedrijf zijn zonder jouw stem?

Ook als je al spreker bent kan je veel leren. Net zoals de beste zangers hun leven lang een zangcoach hebben en de topvoetballer een voetbalcoach, heeft een spreker geleerd hoe je kan spreken zodat mensen blijven luisteren tot je klaar bent.

De stem is onderdeel van jou en als je ondernemer bent, ook van je bedrijf. Door anders te klinken: zachter, krachtiger, liever of juist steviger, ga je je anders voelen en bereik je makkelijker wat je wil.

De stem is de ingang naar persoonlijke en zakelijke groei.

Laat je stem voor je spreken en bereik meer.
Meer luisteraars, meer succes en dus meer vrijheid.

Hoe ziet het traject eruit

Vertel me meer!

Dit traject is helemaal op maat gemaakt. Of het nou gaat om spreken zonder last van je stem te krijgen of om je podcast te gaan starten, alles is mogelijk. Het kan ook, als de afstand groot is, online plaatsvinden. In de weken dat we geen afspraak hebben geef ik naar wens feedback en hebben we contact per WhatsApp om ervoor te zorgen dat je echt het resultaat krijgt dat je voor ogen hebt. We weten allemaal hoe de waan van de dag voorbij komt en zo zorgen we ervoor dat je niet verslapt. De afspraken plannen we samen in. Je hebt me bij de hand, onder de knop en tot je beschikking zodat je bereikt wat je wil.

Persoonlijke feedback

Tussendoor bekijk of beluister ik een video of podcast opname van jou, waarna ik je feedback geef. Hierdoor leer je de nieuwe manier van spreken echt gebruiken in verschillende spreeksituaties en krijg jij die verandering waardoor je echt een topspreker wordt. Ik ga als dat haalbaar is ook een keer gedurende dit traject mee naar een lezing om je live te horen en te supporten. Dit kan eventueel vaker ipv een sessie.

Persoonlijke opdrachten

Omdat ieder mens anders is krijg je persoonlijke opdrachten, speciaal afgestemd op jou en jouw wens in een handout plus diverse oefenvideo’s en materiaal om een gezonde en ontspannen stem te krijgen. Zo leer jij het snelst spreken met impact.

Touch Your Voice massage

Deze energetische stemmassage zorgt ervoor dat energie gaat stromen en blokkades worden opgeruimd. Dat wat los mag komen wordt vrijgemaakt en daardoor gaat spreken nog makkelijker. Iedereen heeft namelijk een mening over zijn of haar stem en dat stuk gaan we hiermee snel naar boven halen. Daarbij leer ik je oefeningen om je energie te laten stromen en te bewaken. 

Ik ben ook Access Bars practitioner en geef naar wens een sessie die ipv een spreeksessie gepland kan worden. Tijdens een AB sessie ontspan je en komen blokkades en belemmerende overtuigingen op onbewust niveau makkelijker los.

Investering: € 1997

Prijzen zijn excl. BTW

Duur van dit traject is 3 maanden. Na dit traject kunnen er naar wens sessies bijgeboekt worden voor €500 per sessie van 3 uur. Wil je weten of dit traject en ik bij jou passen? Een eerste stap neem je door een matchcall via Zoom van 30 minuten aan te vragen. Deze is uiteraard gratis.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar boven