Stemcoach

Woohoo

Je gaat de kracht van jouw stem ontdekken!

De bevestigingsmail met daarin mijn E-book ontvang je binnen 10 minuten in je inbox. Heb je niets ontvangen? Kijk dan even goed in je spambox, misschien dat de mail daar terecht is gekomen. 

Ik wens je alvast heel veel leesplezier en hoop dat dit een eerste mooie stap voor je mag zijn op weg naar spreken met vuur met een stem die raakt en impact maakt! 

Ps. Volg je mij al op Instagram of Linkedln? Hier deel ik ook regelmatig tips en inspiratie rondom stem en presence. Het lijkt me leuk om daar met je te connecten!

Liefs, Katinka

Katinka Reiss

Toen ik nog heel klein was, was ik al bezig met stemmetjes nadoen als ik met poppen en knuffels speelde en zingen. Gek werden mijn ouders ervan! Ik hou nu nog steeds van spelen met mijn stem en mensen imiteren of ik verzin wat de dieren die ik om me heen zie zouden zeggen. Denk aan koeien die hollen of blatende schapen. Een beetje gek misschien maar ik heb dan de grootste lol.

Ruim 30 jaar geleden ben ik opgeleid als logopedist. In mijn praktijk heb ik meer dan 1000 kinderen en volwassenen geholpen met spreken. Ik zing graag en heb daardoor heel veel geleerd over mijn eigen stem. De wens om zangeres te worden heb ik niet meer, plezier hebben met wat ik doe vind ik nu het allerbelangrijkste. Dit maakt dat ik nu als stemexpert en sprekerscoach mijn heel eigen visie op de stem heb ontwikkeld. 

 
Scroll naar boven