Woohoo

Je gaat de kracht van jouw stem ontdekken!

De bevestigingsmail met daarin de toegang tot de online training ontvang je binnen 10 minuten in je inbox. Heb je niets ontvangen? Kijk dan even goed in je spambox. 

Ik wens je alvast heel veel en succes met de training en hoop dat dit een eerste mooie stap voor je mag zijn op weg naar spreken met vuur met een stem die raakt en impact maakt! 

Volg je mij al op Instagram of Linkedln? Hier deel ik ook regelmatig tips en inspiratie rondom stem en presence. Het lijkt me leuk om daar met je te connecten!

Ps. Ik heb nog een leuk cadeautje voor je, lees hieronder verder. 

Liefs, Katinka

Wacht ik heb ik nog iets tofs voor je!

Maak een vlotte start met pitchen & presenteren, live en in video en podcast

Wil jij meer impact gaan maken met jouw stem?

Hoe begin je nou met je pitch of presentatie? Welke technieken zijn handig, of beter gezegd noodzakelijk om te gebruiken? Hoe zorg je ervoor dat mensen geïnteresseerd blijven luisteren tot het eind?

Ik maakte speciaal voor mijn klanten een video die bijna een half uur duurt. Daarin deel ik wel 20 tips en oefeningen die ervoor zorgen dat je zelfverzekerd begint aan je pitch of presentatie of podcast. Ook deel ik hoe je begint met het opnemen van een video zonder stress. 

Speciaal voor jou heb ik een cadeautje, namelijk korting op deze training. Alleen nu betaal je slechts 11 euro i.p.v. 47 euro. Bestel nu mijn videotraining en gebruik deze kortingscode cadeau-video-training bij het afrekenen om jouw korting te claimen.

Katinka Reiss

Toen ik nog heel klein was, was ik al bezig met stemmetjes nadoen als ik met poppen en knuffels speelde en zingen. Gek werden mijn ouders ervan! Ik hou nu nog steeds van spelen met mijn stem en mensen imiteren of ik verzin wat de dieren die ik om me heen zie zouden zeggen. Denk aan koeien die hollen of blatende schapen. Een beetje gek misschien maar ik heb dan de grootste lol.

Ruim 30 jaar geleden ben ik opgeleid als logopedist. In mijn praktijk heb ik meer dan 1000 kinderen en volwassenen geholpen met spreken. Ik zing graag en heb daardoor heel veel geleerd over mijn eigen stem. De wens om zangeres te worden heb ik niet meer, plezier hebben met wat ik doe vind ik nu het allerbelangrijkste. Dit maakt dat ik nu als stemexpert en sprekerscoach mijn heel eigen visie op de stem heb ontwikkeld. 

 
Scroll naar boven