Woohoo

Bedankt voor je interesse!

Superleuk dat je interesse hebt in mijn programma Voice of a Leader. Later dit jaar gaan de deuren opnieuw open en wordt jij als eerste op de hoogte gebracht wanneer het zover is. Uiteraard deel ik dan ook alle informatie met je met het allerbeste aanbod. Houd je mailbox dus in de gaten. 

Ps. Volg je mij al op Instagram of Linkedln? Hier deel ik ook regelmatig tips en inspiratie rondom stem en presence. Het lijkt me leuk om daar met je te connecten!

Liefs, Katinka

Katinka Reiss

Toen ik nog heel klein was, was ik al bezig met stemmetjes nadoen als ik met poppen en knuffels speelde en zingen. Gek werden mijn ouders ervan! Ik hou nu nog steeds van spelen met mijn stem en mensen imiteren of ik verzin wat de dieren die ik om me heen zie zouden zeggen. Denk aan koeien die hollen of blatende schapen. Een beetje gek misschien maar ik heb dan de grootste lol.

Ruim 30 jaar geleden ben ik opgeleid als logopedist. In mijn praktijk heb ik meer dan 1000 kinderen en volwassenen geholpen met spreken. Ik zing graag en heb daardoor heel veel geleerd over mijn eigen stem. De wens om zangeres te worden heb ik niet meer, plezier hebben met wat ik doe vind ik nu het allerbelangrijkste. Dit maakt dat ik nu als stemexpert en sprekerscoach mijn heel eigen visie op de stem heb ontwikkeld. 

 
Stemcoach
Scroll naar boven