Woehoe je bent erbij!

Superleuk dat jij je hebt aangemeld voor het summit. Ik kan niet wachten om jou, samen met de andere 20 topondernemers, mee te nemen in de geheimen van ongeremd spreken met the Voice of a Leader.

Stap 1:
Blok tijd in jouw agenda om de video’s te bekijken van 16 t/m 21 april.

Stap 2:
Je ontvangt straks de bevestigingsmail met daarin alle praktische informatie over het summit in je mailbox.

Niets ontvangen? Check dan eerst even goed je SPAM. Nog steeds niets ontvangen? Stuur dan een e-mail naar katinka@katinkareiss.nl en dan help ik je graag verder. 

Stap 3:
Meld je aan op Facebook bij de Voice of a Leader club om op de hoogte te blijven, geïnspireerd te worden vooraf en tijdens en na het event en inzichten te delen.

Stap 4:

Wil je niets missen van het summit? Koop dan alsnog de VIP pas en ontvang 1 jaar lang toegang tot alle inspirerende interviews met de 20 topondernemers. Zo kan jij alles rustig op je eigen moment en tempo volgen en terug kijken.

Maar dat is nog niet alles, ik heb twee supertoffe bonussen voor je. Wanneer je nu de VIP pas aanschaft krijg je mijn fysieke boek ‘Ongeremd spreken’ dat uitkomt in oktober 2023 cadeau (twv €25) én je krijgt toegang tot mijn online training Ongeremd Presenteren (twv €79). 

Je koopt al een VIP pas voor slechts €49. De prijs voor de VIP pas gaat na afloop van het summit omhoog naar €95.

Klik hier om alsnog de VIP pas te bestellen. 

Liefs, 

Katinka

 
Scroll naar boven