Maak een blijvende indruk

en verover…jouw podium!

Maak een blijvende indruk door anderen te inspireren met wat je zegt. Daarbij is het gevoel dat je iemand geeft met jouw verhaal veel belangijker dan de woorden die je gebruikt. Dat gevoel breng je over met je stem.

In 3 korte video’s ontdek je hoe je met jouw stem en manier van praten je boodschap krachtig, charismatisch en authentiek overbrengt, op een echt podium, video, in een podcast of webinar. Hierdoor bereik je meer publiek en dat zijn de klanten van morgen.

Free your Voice & Rise Up

Deze training is voor (vrouwelijke) ondernemers en leiders die vrij willen spreken met een zelfverzekerde stem.

Heb je het gevoel dat je vaak niet gehoord wordt? Klinkt je stem te lief, meisjesachtig of juist luid en overdonderend? Door te leren spreken met een stem die echt bij je past word je pas echt gehoord. Dan bereik je makkelijk wie en wat je wil. Dus vraag de training hier aan!

Laat je stem horen!

Je stem is een spier die je kan trainen en iedereen kan leren spreken.

Alle manieren van spreken heb je al in je, je moet alleen leren hoe je dit makkelijk laat horen. Zacht of stevig, duidelijk of juist lief. Alles is mogelijk.

Als je je stem verandert, verander je ook van binnen. Je gaat je krachtiger voelen of juist zachter.

Op die manier laat je jezelf pas echt zien en horen zoals je bent!

In mijn online training leer je:

→ Waarom jouw stijl van spreken bepaalt hoe je overkomt op anderen

→ Hoe je je stem in kan zetten om beter over te komen en meer te bereiken

→ Tips en oefeningen om je bewuster te maken van jouw spreken

→Waarom jij jezelf nog steeds klein houdt en waarom je daardoor kansen laat liggen

→Waarom iedereen zijn eigen stem raar vindt om terug te horen

Zorg dat je gehoord wordt en meer mensen bereikt en start door het volgen van mijn gratis online training!

Wie ben ik? Katinka Reiss

Toen ik nog heel klein was speelde en zong ik altijd als ik met poppen speelde of me verkleedde in de trouwjurk van mijn moeder. En dat zit nog steeds in me! Ik hou nu nog steeds van spelen met mijn stem en mensen imiteren. En net zoals je je kleren uitzoekt voor de gelegenheid waar je naartoe gaat doe ik dat met de stem. Krachtig als ik teach en zacht en gevoelig als dat passend is. Zo kan iedereen alles leren en alle stemmen zitten al in je. Ruim 30 jaar geleden ben ik opgeleid als logopedist en in mijn praktijk heb ik meer dan 1000 kinderen en volwassenen geholpen met spreken. Nu werk ik met vrouwelijke ondernemers die ik leer hoe ze meer kunnen bereiken met hun stem, of dat nou online is of op een echt podium.

Doe mee met deze online videotraining waardoor je kijk op jouw stem meteen verandert!

Als je op wil vallen in deze markt zul je je podium moeten pakken. Na het volgen van deze 3-daagse online training weet je wat je nu tegenhoudt en wat jij zelf kan veranderen zodat je meer mensen bereikt en aantrekt.

Scroll naar boven