Masterclass Free your Voice & Rise Up
Online via Zoom en gratis 25 januari & 8 februari

  • Is het jouw diepe verlangen om te staan voor wie je bent?
  • Wil je je stem laten horen vanuit je authentieke zelf?
  • Wil je ontdekken waarom het je tot nu toe niet zelf lukt én praktische tools krijgen om met meer kracht én gevoel jezelf te laten horen op jouw eigen podium?

Doe dan mee met deze masterclass.

Jouw podium kan zijn een fysiek echt podium (waarom niet de Ziggodome, alles is mogelijk) of spreken in een podcast, video of salesgesprek. Alle keren dat je praat over of in je bedrijf pak je namelijk je podium en ben je een spreker, waarbij je stem een van de belangrijkste tools is om ‘je publiek’ te boeien.

Als je vrij en zelfverzekerd praat met een stem die uniek is en helemaal bij je past trek je mensen naar je toe. Ook zorg je er met je stem voor dat ze naar je blijven luisteren.
Zo krijg je een groter publiek en spreek je je publiek echt aan! Nog mooier, dit zijn je potentiële klanten. Door vrij en zelfverzekerd te spreken bereik je dus meer en krijg je meer voldoening met wat je doet.
In deze workshop leer ik je hoe je stem extra aantrekkelijk wordt als je vrijuit praat en hoe dat jou in je business verder brengt.

Concreet:
Mensen kopen van mensen, niet door mooie praatjes, mensen willen jou voelen. Het gaat dus niet om je verhaal alleen. Ik leer je hoe je dit gevoel overbrengt op je publiek waardoor iemand bij wijze van spreken meteen om de koop-knop vraagt zodra je klaar bent met spreken.

Je ontdekt waarom je tot nu toe je podium nog niet gepakt hebt terwijl je dat diep vanbinnen al heel lang wel wilt. Dit is precies de reden dat je nu niet helemaal authentiek bent als je praat.

Ik laat je ervaren waarom je stem essentieel is om het verschil mee te maken als je op een podium -groot of klein- staat en hoe jij deze fantastische tool in kan zetten om zelfverzekerd en krachtig je podium te ownen.

Free your Voice & Rise Up

Wanneer: 25 januari 20 uur of 8 februari 10 uur

Online via Zoom

Na inschrijving ontvang je de verdere informatie in je mail. Check je spam als je niks ontvangt.

Scroll naar boven