STEMcoaching

Spreken met de stem die bij jou past!

De magie van je stem! Heb jij hem al ontdekt?

Als je je stem kan aanpassen aan de luisteraar en daardoor een andere reactie krijgt dan voorheen, dan is dat Magic!

Dan ontstaat er verbinding.

Na dit traject spreek je overtuigend, duidelijk en krachtig, of zachter of vriendelijker. Je leert wat je stem nodig heeft om boeiend en expressief over te komen. De sessies zijn volledig op jouw wensen afgestemd. Je leert de technieken die nodig zijn om jouw doel te bereiken.

Alle elementen uit mijn methode ‘STEM: Stijl Techniek Energie Mind‘ neem ik hierin mee.

PRAKTISCHE INFORMATIE EN INVESTERING 

Je leert diverse stemtechnieken om een expressieve, krachtige stem te krijgen, krijgt zo nodig een Vocal Massage en de Vrije Stemmethode (Lax Vox) aangeboden (inclusief slangetje en hand-out) en naar wens Mindfulnessoefeningen voor thuis. De afspraken zijn één of twee maal per maand. In de tussentijd oefen je zodat je je de oefeningen eigen maakt. De investering is €125 excl. BTW voor een losse sessie van 1 uur.

Tijdens de trajecten is er intensieve begeleiding, inclusief tussentijdse feedback via whatsapp en naar wens een keer live feedback, waardoor je je nieuwe stem echt leert gebruiken in verschillende spreeksituaties.

3 maandentraject6 sessies van 1,5 uur. De investering bedraagt € 695,- excl. BTW. 

6 maandentraject10 sessies van 1,5 uur. De investering bedraagt € 995,- excl. BTW.

 

 

 

STEM: Stijl Techniek Energie Mind

Vergroot je stijl van spreken door te werken aan technieken, lichaamsenergie, adem en je mindset. 

Als leerkracht in het Basisonderwijs praat ik de hele dag. Ik ben bij Katinka terecht gekomen nadat ik klachten rondom mijn borst had. Tijdens de eerste sessie werd me al duidelijk gemaakt dat deze klachten ontstonden door een verkeerde ademhaling. Ik haalde te weinig adem, praatte door totdat al mijn adem op was.

Ook werkten we aan mijn spreekstem omdat ik voor een groep anders moet spreken dan in een kleine ruimte. Iedere sessie kreeg ik duidelijke uitleg en mijn voortgang werd bijgehouden. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit.

Ik ben weer helemaal klachtenvrij.

Fedor, 29

Leerkracht

De cursus STEM bij Katinka heeft mij enorm enthousiast gemaakt over dit deel van ons vak. Na deze dagen heb ik het idee dat ik cliënten op een efficiënte manier kan helpen op het gebied van de stem. Ook voor mijn eigen stem heb ik er veel aan gehad. Het lukt mij nu daags na de training meteen al om vrijer te zingen zonder dat ik last krijg van mijn stem, wat voorheen wel altijd zo was.

Door de groepsgrootte van vier personen was er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

De sfeer van de cursusruimte en de gastvrijheid van Katinka maken de training extra fijn.

Jildu, 33

Logopedist

Leuk als je mij volgt op Facebook, LinkedIn en Instagram

"Buiten je comfort zone gebeuren de mooiste dingen!"