Persoonlijke coaching voor een stem die bij jou past.

Spreken met de stem die bij jou past!

 

Na gemiddeld 4 sessies kan jij je stem gebruiken zodat je klinkt zoals je wilt overkomen. Dat kan dus duidelijker of krachtig zijn, maar ook zachter of vriendelijker want de sessies zijn volledig op jouw wensen afgestemd. Je leert de technieken die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Alle elementen uit mijn methode ‘STEM: Stijl Techniek Energie Mind‘ neem ik hierin mee.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE EN INVESTERING

 

Je leert diverse stemtechnieken om een expressieve, krachtige stem te krijgen, krijgt zo nodig een Vocal Massage en de Vrije Stemmethode (Lax Vox) aangeboden (inclusief slangetje en hand-out) en naar wens Mindfulnessoefeningen voor thuis. De afspraken zijn een maal per week met soms een paar weken ertussen zodat er thuis geoefend kan worden. Investering voor particulieren is €90 excl. BTW voor een losse sessie en voor de 4 sessies die gemiddeld genomen nodig zijn is de investering € 319,- excl. BTW. Als er na 4 keer meer sessies gewenst zijn dan kunnen die los bijgeboekt worden. Losse sessie na vier keer € 80,- excl. BTW. De sessies worden gegeven in Limmen of Heemskerk en duren ca. 45 minuten. Komt de aanvraag door de werkgever en betaalt deze de sessies? Neem dan contact met me op over de prijs.

 

STEM: Stijl Techniek Energie Mind

Vergroot je stijl van spreken door te werken aan technieken, lichaamsenergie, adem en je mindset. 

Persoonlijke STEMcoaching is ook mogelijk als je meer individuele aandacht wilt dan in een groep en wel op één dag alles wilt leren. We spreken dan een ochtend of middag af waarin we drie uur samen oefenen. Investering € 449,- excl. BTW.

Als leerkracht in het Basisonderwijs praat ik de hele dag. Ik ben bij Katinka terecht gekomen nadat ik klachten rondom mijn borst had. Tijdens de eerste sessie werd me al duidelijk gemaakt dat deze klachten ontstonden door een verkeerde ademhaling. Ik haalde te weinig adem, praatte door totdat al mijn adem op was.

Ook werkten we aan mijn spreekstem omdat ik voor een groep anders moet spreken dan in een kleine ruimte. Iedere sessie kreeg ik duidelijke uitleg en mijn voortgang werd bijgehouden. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit.

Ik ben weer helemaal klachtenvrij.

Fedor, 29

Leerkracht

De cursus STEM bij Katinka heeft mij enorm enthousiast gemaakt over dit deel van ons vak. Na deze dagen heb ik het idee dat ik cliënten op een efficiënte manier kan helpen op het gebied van de stem. Ook voor mijn eigen stem heb ik er veel aan gehad. Het lukt mij nu daags na de training meteen al om vrijer te zingen zonder dat ik last krijg van mijn stem, wat voorheen wel altijd zo was.

Door de groepsgrootte van vier personen was er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en groei.

De sfeer van de cursusruimte en de gastvrijheid van Katinka maken de training extra fijn.

Jildu, 33

Logopedist

Leuk als je mij volgt op Facebook, LinkedIn en Instagram

"Buiten je comfort zone gebeuren de mooiste dingen!"