STEMtraining

Ontdek de mogelijkheden van jouw stem zodat je kan klinken zoals jij wilt overkomen!

STEMtraining in een groep sprekers:

 • In een groep van 2-5 mensen die hun stem beroepsmatig intensief gebruiken werk je aan de stem. Je oefent met de groep meerdere stemtechnieken en je oefent ook individueel zodat je van elkaar kan leren.
 • Aan het eind van deze dag weet je wat je moet doen om een heldere, krachtige stem, een ontspannen gevoel rondom de keel en controle over je adem en stem te krijgen. 
  • Aan het eind van de dag is er een masterclass waarbij je voor de groep een korte presentatie of pitch houdt waarbij je het geleerde laat horen. Katinka begeleidt je daarbij.
  • Voorafgaand aan de dag is er een skypegesprek waarin je je wensen en knelpunten aan kunt geven zodat we die zeker gaan veranderen in de trainingsdag.
  • We werken volgens mijn methode STEM en deze oefeningen kan je na deze dag inzetten waar nodig. Na deze dag zul je zekerder zijn over je stem. Je kunt jezelf presenteren met plezier. Je weet hoe je gebruik kan maken van je stem en adem zodat je overkomt zoals je wilt.

   

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  De training wordt gegeven als er minimaal twee en maximaal vijf aanmeldingen zijn. Na deze dag is het mogelijk om nog een individuele afspraak te maken (dat kan ook per Skype) om extra 1-1 te oefenen. De dagen duren van 10.00u. tot 16.00u. en zijn inclusief lunch en koffie/thee.

  Investering per deelnemer voor particulieren is € 329,- excl. BTW. Als de werkgever betaalt gelden er andere tarieven, neem daarvoor contact met mij op. De training geef ik in mijn trainingsruimte in Limmen. Op aanvraag geef ik deze training op locatie. Eerst even bellen of deze training bij je past? Mail me en dan maken we eerst een belafspraak!

   

  DATA

  Vrijdag 22 maart 2019 (VOL)

  Op aanvraag

   

  WORKSHOP DE KRACHT VAN JE STEM

  Leer Krachtig en Expressief spreken:

  In deze workshop leer je:

  • Hoe de stem werkt
  • Wat voor effect de stem heeft op de luisteraar (cliënt/klant)
  • Hoe je je stem kan laten klinken zodat je overkomt zoals je wilt
  • Hoe je je stem kan onderhouden zodat hij gezond blijft klinken d.m.v. Lax Vox/bubbelen
  • Je adem en energie controleren
  • Je stem aanpassen aan de luisteraar (cliënt/klant
  • Hoe je met je stem kan overtuigen, verkopen, verbinden en inspireren

  Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn stem veel gebruikt en meer mogelijkheden wil leren. Ook als je een basis wilt hebben om daarna de STEMtraining te volgen is deze workshop zeer geschikt.

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  De workshop wordt gegeven als er minimaal twee en maximaal vijf aanmeldingen zijn. De workshop duurt 2,5 uur en is incl. koffie/thee en Lax Vox-slang.

  Investering per deelnemer voor particulieren is € 99,- excl. BTW. De workshop geef ik in mijn trainingsruimte in Limmen. Op aanvraag geef ik deze workshop op locatie. Eerst even bellen of deze workshop bij je past? Mail me en dan maken we eerst een belafspraak!

   

  WORKSHOP DE KRACHT VAN JE STEM

  als hei- of teambuildingsactiviteit 2-3 uur

  Leer je stem kennen. Ontdek de kracht van je stem. Naar wens worden er naast spreekstemoefeningen ook zangoefeningen gedaan. Deze workshop wordt geheel op maat gemaakt. Investering afhankelijk van aantal deelnemers en afstand. Richtprijs inclusief ontwikkelkosten, reiskosten en reistijd, bij max. 10 deelnemers en binnen 70 km. ca. € 750 excl. BTW.

   

  DATA

  Maandag 24 juni 2019 19.30u-22.00u

  Maandag 8 juli 2019 10.00u-12.30u

  “Leren in een groep stimuleert het delen van kennis en persoonlijke groei.”

  Als jonge logopedist met weinig ervaring op het gebied van stemtherapie vond ik de training STEM een goede en bijzondere aanvulling op de reguliere stemmethodes die ik op de opleiding geleerd heb. Ik heb veel geleerd tijdens de training die Katinka gaf in het Diakonessenziekenhuis in Paramaribo. Katinka verzorgt haar training met veel passie en liefde. Ze is tijdens de training vooral actief bezig. Ze geeft gerichte feedback en tips. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen om met de stem te gaan werken.

  Ilse, 29

  Logopedist in Paramaribo, Suriname

  Bedankt voor de inspirerende, super bruikbare cursus STEM. Je hebt je enthousiasme op me overgebracht en dankzij de praktische tips en oefeningen kon ik er gelijk mee aan de slag. Ik merk dat het mensen heel erg motiveert als ze zo snel merken dat ze hun stem ineens weer kunnen laten horen!

  Josseline, 54

  Logopedist

  Leuk als je mij volgt op Facebook, LinkedIn en Instagram

  "By doing what you love, you inspire and awaken the hearts of others."