Yes we gaan van start!

Welkom bij de eerste dag van het summit. Ik heb superveel zin om je de komende dagen mee te nemen in hoe je ongeremd kunt spreken met de Voice of a Leader. En dit ga ik natuurlijk niet alleen doen, maar samen met 20 female leaders van nu.

Samen willen we je leren hoe het is om je stem te laten horen, wat naar mijn mening een must is als je een succesvol bedrijf wilt hebben en vrijuit wil leven. Maar bovenal willen we je inspireren om te bewegen van doen wat hoort zoals anderen van je verwachten naar het volledig vrij en succesvol zijn, puur door je ongeremd uit te spreken. 

We trappen vandaag af met twee bijzondere sprekers: Lou Niestadt en Steffy Roos du Maine. 

Ook kan je om 11.00 uur mijn kickoff horen in de Masterclass Ongeremd Spreken. De link hiervoor kan je vinden in de mail. 

Lou Niestadt

Lou Niestadt, Schrijver, Spreker, Mama, Nana, Lover, Entrepreneur, (W)onderwijzer en ook wel bekend als Juf Universe. 

Lou houdt ervan om met de Universele Wetten te experimenteren en gelooft erin dat als we van JOY onze  JOB maken, alles waar we van dromen in ons leven dan als vanzelf naar ons toe zal komen. Ook spreekt ze ongeremd over vrijheid.

Ik sprak met Lou over haar visie over ongeremd spreken, wat iets anders was dan dat ik het bedoel. Het leverde een inspirerend en af en toe hilarisch gesprek op wat je hieronder kunt bekijken. 

Steffy Roos Du Maine

Steffy is ondernemer, schrijver, podcast-host en spreker. Jarenlang leefde ze volgens het work hard, play hard model, totdat het legendarische kwartje viel en ze haar leven omgooide.

Steffy haar motto: Het is tijd om ja te zeggen tegen de persoon die je echt wilt zijn en nee tegen alle andere bullshit.

Steffy en ik hadden een heel bijzonder gesprek over haar laatste boek Ongelimiteerd leven en de overeenkomst met ongeremd spreken!

Bekijk het volledige interview hieronder. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De interviews van summit – dag 1 zijn maximaal 24 uur beschikbaar. Je kunt ze bekijken t/m 17 april om 06:59. 

Wil je langer toegang tot de interviews en niets missen van het summit?

Koop dan nu de VIP pas en krijg vanaf 24 april 1 jaar lang toegang tot alle inspirerende interviews met de 20 topondernemers én ontvang in oktober mijn boek ‘Ongeremd spreken’ als bonus én ontvang toegang tot mijn online training ‘Ongeremd presenteren’ als tweede bonus. Zodat jij alles rustig op je eigen moment en tempo kunt volgen en terug kijken. 

De prijs voor de VIP pas is  €49 (excl btw).

Voice of a Leader Club

Heb jij je al aangemeld voor de Voice of a Leader Club op Facebook? Deze community is volledig gratis en bedoeld als de plek waar we tijdens het summit kunnen verbinden met elkaar.

Instagram

Volg je me al op Instagram? Ik ben daar ook lekker actief tijdens het summit, dus het lijkt me zeker leuk om daar te connecten. En superleuk als je ook via die weg met mij wil delen hoe je het summit beleeft.

Scroll naar boven