Dag 2 van het summit

Welkom bij de tweede dag van het summit. Ik ben heel benieuwd hoe je de eerste dag hebt ervaren en of je geïnspireerd bent om ook meer ongeremd te gaan spreken? 

Deel vooral ook je inzichten en ervaringen met mij en elkaar in de Voice of a Leader Club op Facebook. Ik vind het heel leuk om iets van je te horen!

Gister trapten we af met 2 topvrouwen en een masterclass van mij.

Vandaag heb ik ook weer een prachtig programma met maar liefst 6 fantastische vrouwen voor je klaar staan namelijk: Veronique Prins, Anne Quaars, Maartje Blijleven, Claudia Verhey, Madelon Rijkers en Charida Elzinga.

Veronique Prins

Veronique Prins, van Je Zaak Voor Elkaar,  is een Kick ass businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten. 

Veronique haar visie op het ondernemerschap is dat succes vooral een kwestie is van doen. Ondernemen hoeft niet ingewikkeld te zijn, het wordt vaak veel te gecompliceerd gemaakt.

Veronique houdt niet van excuses.  Ze is een rasechte ADHD’er en ook nog eens een Ram: dat staat garant voor veel energie en enthousiasme. 

Haar klanten noemen haar liefdevol confronterend. Bij haar geen fluwelen handschoen, maar altijd eerlijk en een tikkeltje direct. Maar bovenal heeft ze vooral ook een heel groot hart.

Veronique deelt hoe ze vroeger was en laat een kant zien die je niet vaak ziet. Je kunt het volledig interview hieronder bekijken.

Anne Quaars

Anne Quaars oftewel ‘The Messaging Artist’ & Inspirational speaker. Anne is  er voor de Visionairs, Gamechangers & Trailblazers van deze wereld.

Zij helpt deze ondernemers om hun gedachtegoed & visie zo groots in de wereld te zetten – dat ‘ie de wereld zou kunnen veranderen.

Hoe? Met een ongeëvenaarde Beyond-Your-Brain Experience X Marketing Masterpiece.

Anne is een ware inspiratiebron en niet bang om ongeremd te spreken. We hadden een prachtig gesprek over hoe het is om op je eigen wijze te ondernemen en wat eenzaamheid daarmee te maken heeft. Je kunt het volledig interview hieronder bekijken.

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven is business coach voor ambitieuze kennisondernemers en coaches. Ze helpt kennisondernemers & coaches aan meer klanten, via online community building, strategisch samenwerken en relevante content. 

Als de community expert van Nederland kan zij je als geen ander leren hoe je een tribe creëert die niet kan wachten om van je te kopen. Want volgens Maartje zijn communities life-changing! 

Ik word door haar gecoacht en dit summit is een gevolg daarvan!

Ik sprak met Maartje over hoe het is om je als bekende ondernemer uit te spreken over hele persoonlijke dingen die je misschien liever privé zou willen houden. Het is een prachtig openhartig gesprek geworden dat je hieronder kunt bekijken. 

Claudia Verhey

Claudia Verhey is businessmentor voor Legacy Leaders. Ze coacht go-getter ondernemers en dienstverleners die het anders willen doen dan hoe het ‘heurt’ op hun strategie en (bull)shit, naar een authentieke en winstgevende business.

Claudia is niet in voor één gat te vangen en past absoluut niet in een hokje. En dat is ook precies wat ze jou wil meegeven ook niet te doen; in de hokjes van een ander proberen te passen. Maar gewoon succesvol te worden, extraordinary op JOUW manier. 

Voor Claudia ging het pas stromen toen ze omarmde dat het goud voor haar business niet extern te vinden was, maar gewoon in haarzelf.

En dat is ook precies waar ik met Claudia een mooi gesprek over had. We spraken over gebeurtenissen in haar jeugd die er eerst voor zorgden dat ze zich niet uitsprak. Bekijk het volledige interview hieronder. 

Madelon Rijkers

Madelon Rijkers is businessmentor voor ambitieuze ondernemers met een groot hart. 

Madelon doet dingen graag altijd net even anders dan de rest. Zelf zegt ze dat ze een betere ondernemer (moeder en vrouw) is geworden, omdat ze laat zien dat het oké is om jezelf te zijn en keuzes te maken die juist zijn voor JOU. Op elk vlak van het leven. En dat je ten alle tijde OPNIEUW naar de tekentafel mag. 

En heel toevallig geeft Madelon met regelmaat een masterclass met als onderwerp ‘Spreek je uit wat je te zeggen hebt en krijg daarmee structureel wat je wilt’. En laat mijn summit nou ook net over ongeremd jezelf uitspreken gaan.

Natuurlijk kon ik niet anders dan hierover in gesprek gaan met Madelon. Het is een heel mooi interview geworden waar we spreken over haar jeugd en waar zij zich anders voelt met haar zielsmissie. Bekijk het volledige interview hieronder.  

Charida Elzinga

Charida Elzinga is confidence coach & mentor voor vrouwelijke ondernemers. Haar motto? Wordt de Beyoncé van jouw business. Ze helpt haar klanten zich niet langer klein te houden zonder ‘Fake it till you make it’ trucjes, waardoor ze de Beyoncé van hun branche worden en de voldoening en (financiële vrijheid) ervaren, waar ze altijd van droomden.

Stiekem willen we toch allemaal wat meer Beyoncé in ons hebben? Dat is exact de reden dat ik met Charida wilde kletsen om te kunnen ontdekken hoe wij vrouwen onze inner Beyonce kunnen bevrijden ;).

Het grappige is dat ik altijd zeg dat ik op een gegeven moment wilde kunnen zingen als Beyoncé en toen zangles ging nemen met dat doel…

We hadden een fantastisch gesprek over charisma en het belichamen van je stem en meer! Bekijk het volledige interview hieronder. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De interviews van summit – dag 2 zijn maximaal 24 uur beschikbaar. Je kunt ze bekijken t/m 18 april om 06:59. 

Wil je alle interviews van dag 1 nog terugkijken? Deze beschikbaarheid is helaas verlopen en kan alleen terug gekeken worden wanneer je de VIP pas in the pocket hebt. 

Wil je langer toegang tot de interviews en niets missen van het summit?

Koop dan nu de VIP pas en krijg vanaf 24 april 1 jaar lang toegang tot alle inspirerende interviews met de 20 topondernemers én ontvang in oktober mijn boek ‘Ongeremd spreken’ als bonus én ontvang toegang tot mijn online training ‘Ongeremd Presenteren’ als tweede bonus. Zodat jij alles rustig op je eigen moment en tempo kunt volgen en terug kijken. 

De prijs voor de VIP pas is  €49 (excl btw).

Voice of a Leader Club

Heb jij je al aangemeld voor de Voice of a Leader Club op Facebook? Deze community is volledig gratis en bedoeld als de plek waar we tijdens het summit kunnen verbinden met elkaar.

Instagram

Volg je me al op Instagram? Ik ben daar ook lekker actief tijdens het summit, dus het lijkt me zeker leuk om daar te connecten. En superleuk als je ook via die weg met mij wil delen hoe je het summit beleeft.

Scroll naar boven