Dag 3 van het summit

Welkom bij de derde dag van het summit. Ik ben heel benieuwd hoe je de eerste twee dagen hebt ervaren en of je al geïnspireerd bent door de interviews die je gezien hebt?

Deel vooral ook je inzichten en ervaringen met mij en elkaar in de Voice of a Leader Club op Facebook. Ik vind het heel leuk om iets van je te horen!

We hebben inmiddels al 8 interviews gehad en vandaag staan er weer mooie namen en gesprekken op je te wachten. Hieronder vind je de interviews die ik had met Tineke Zwart, Kim de Graeve, Chantal Vermeer en Laura Langens. En als bonus ben ik zelf, Katinka, ook nog geïnterviewd door niemand minder dan Maartje Blijleven.

Kortom genoeg moois weer vandaag. Veel kijkplezier!

Tineke Zwart

Tineke is online marketing & businesscoach en helpt haar klanten om een consistente klantenstroom aan te trekken via online kanalen. Ze leert je om niet harder te werken, maar slimmer. 

Een bekende uitspraak van Tineke is ‘Terwijl jij bezig bent met perfectioneren, twijfelen en aanrommelen helpt iemand anders jouw klanten’.

Tineke combineert in haar aanpak strategie met mindset. Want als je financieel én mentaal vrijer wilt zijn, dan zijn deze beide elementen even belangrijk.

Als nuchtere Friezin heeft Tineke niet direct geleerd ongeremd  zichzelf uit te spreken, maar tegenwoordig draait zij haar hand er niet meer voor om en inspireert ze jou ook graag dit te doen.

We hadden een prachtig gesprek over haar jeugd en inzichten over hoe belangrijk haar stem is in haar bedrijf. Je kunt het volledig interview hieronder bekijken.

Kim de Graeve

Kim de Graeve is financieel business strateeg en vrijheidsmentor. Haar website opent zij met ‘Whose life are you FU’cking living?’ wat direct de toon zet en Kim helpt je dan ook graag in te zien dat er een andere manier is.

Kim helpt je graag naar meer financiële en mentale vrijheid. Ze leert haar klanten simpel en slim geld te verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. 

“Kan niet, bestaat niet” is het motto van Kim, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”Met een ‘dromen, durven en doen’-mentaliteit ziet Kim het leven als een spel en leef zij niet vanuit angst, schaarste en tekort om geld, tijd of energie te verliezen of verspillen. 

Ik sprak met Kim over de overeenkomst tussen geld en de stem. Heel verrassend! Het gesprek kun je hieronder bekijken. 

Chantal Vermeer

Chantal Vermeer is auteur en coach. Chantal is actie gericht, full focus en met een dosis humor help zij jou meer joy te ervaren in je bedrijf en leven, door haar eigen methode Teken je Toekomst in te zetten. 

Ze laat je zien, wie jij bent en hoe je vol vertrouwen in het leven gaat staan, zodat jij weer kunt gaan stralen. Dit geeft jou veel meer rust en richting en het levert je als je een bedrijf hebt ook ongelofelijk veel omzet en leuke klanten op.

Chantal kijk met liefde mee in het leven of bedrijf van haar klanten en gebruikt in alles wat ze doet, privé of zakelijk, de Teken je Toekomst methode. 

​Ik sprak met Chantal over haar nieuwe Teken je Toekomst werk aan jezelf-boek waarmee je zelf aan de slag kunt om het leven te krijgen wat je wil, ook als je met zware tijden te maken hebt gehad zoals Chantal zelf. Bekijk het volledige interview hieronder. 

Laura Langens

Laura Langens is energetisch mastermind expert, spiritueel business coach, bestsellerauteur, spreker, organisator en vooral inspirator.

Het is Laura haar missie om jou groot te laten denken en grenzeloos te laten dromen. Ze laat haar klanten kijken naar hun belemmerende overtuigingen met als doel deze te shiften. Laura wil je inspireren, zodat je kunt vliegen en duiken. Zodat je kunt gaan, vanuit jouw kracht en kwetsbaarheid. 

Ik ken Laura doordat ze twee keer het Manifestatie Event organiseerde. Kortgeleden hoorde ik dat ze opgeleid is als logopedist, net als ik. Natuurlijk kon ik niet anders dan hierover in gesprek gaan met Laura. Het is een heel mooi interview geworden.

Bekijk het volledige interview hieronder.  

Katinka Reiss

Ik ben Katinka Reiss en ik wil je inspireren om ongeremd te spreken met de Voice of a Leader! Ik werk al ruim 30 jaar met mensen en hun stem, eerst als logopedist en sinds 10 jaar als stem- en sprekerscoach (voor ondernemers). Toen ik vorig jaar uitsprak dat ik ging stoppen met mijn succesvolle praktijk om me volledig te richten op het coachen van sprekers die willen groeien in hun business, merkte ik dat het veel makkelijker is om een bold move te maken als je het hardop zegt.

Ik vind het zo zonde als ik zie hoe vrouwen zich inhouden en hun stem niet helemaal vrij laten horen. Daarom is het mijn missie om jou bewust te maken én te leren wat je allemaal kan met je stem en dat je als je je stem in volle potentie laat horen alles kan bereiken wat je wil.

Speciaal voor dit summit werd ik geïnterviewd door niemand minder dan Maartje Blijleven. Je kunt het hele interview hieronder bekijken.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De interviews van summit – dag 3 zijn maximaal 24 uur beschikbaar. Je kunt ze bekijken t/m 19 april om 06:59. 

Wou je alle interviews van dag 1 en 2 nog terugkijken? Deze beschikbaarheid is helaas verlopen en kan alleen terug gekeken worden wanneer je de VIP pas in the pocket hebt. 

Wil je langer toegang tot de interviews en niets missen van het summit?

Koop dan nu de VIP pas en krijg 1 jaar lang toegang tot alle inspirerende interviews met de 20 topondernemers én ontvang in oktober mijn boek ‘Ongeremd spreken’ als bonus én ontvang toegang tot mijn online training ‘Ongeremd Presenteren’ als tweede bonus. Zodat jij alles rustig op je eigen moment en tempo kunt volgen en terug kijken. 

De prijs voor de VIP pas is  €49 (excl btw).

Voice of a Leader Club

Heb jij je al aangemeld voor de Voice of a Leader Club op Facebook? Deze community is volledig gratis en bedoeld als de plek waar we tijdens het summit kunnen verbinden met elkaar.

Instagram

Volg je me al op Instagram? Ik ben daar ook lekker actief tijdens het summit, dus het lijkt me zeker leuk om daar te connecten. En superleuk als je ook via die weg met mij wil delen hoe je het summit beleeft.

Scroll naar boven