Dag 4 van het summit

Welkom bij alweer de vierde dag van het summit. Ik hoop dat je net zo geniet van alle interviews als ik en dat je er vooral ook super veel waardevolle inzichten eruit haalt.

Deel vooral ook je inzichten en ervaringen met mij en elkaar in de Voice of a Leader Club op Facebook. Ik vind het heel leuk om iets van je te horen!

We zijn inmiddels 13 mooie interviews verder en vandaag heb ik ook weer 5 prachtige parels om met je te delen. Hieronder vind je de interviews die ik had met Aranka van der Voorden, Elisa Schipper, Yolande Kylstra, Fé van Megen en en Karlijn Kwint.

Veel kijkplezier!

Aranka van der Voorden

Aranka van der Voorden noemt zichzelf ook wel de nieuwe businesscoach. En cheerleader/sparringpartner/business shrink/mentor, maar vooral part of the club. 

Als ondernemer heeft Aranka namelijk echt alles zelf meegemaakt. Ze begon een kledingmerk zonder ook maar enige kennis, bouwde een community van honderdduizend vrouwen en geeft door middel van coaching ondernemers alle tools en een zetje naar hun next level.

Aranka is een echte allrounder en helpt haar klanten aan een stabiele solide en groeiende business, waar je niet knettergek van wordt. Zodat zij klaar zijn om alle ballen op te vangen. 

We hadden een prachtig gesprek over grenzen aangeven in je business en consistent zichtbaar zijn ook als je dat spannend vindt. Je kunt het volledig interview hieronder bekijken.

Elisa Schipper

Elisa Schipper is Body Love Expert. 

Het is Elisa haar passie om vrouwen liefdevol te leren afvallen, van henzelf en hun lijf te leren houden, zodat ze niet meer hoeven te jojoën.  Dit is waar zij haar klanten dagelijks bij helpt en waarvan haar en hun vuurtje harder gaat branden.

Als Body Love Expert laat zij je ervaren hoe je met een heerlijke lifestyle kunt genieten. Zodat jij van overleven naar écht leven kunt gaan. Van vechten naar shinen. Van stress naar genieten.

Ik sprak met Elisa over haar mooie boek en wat zij mij heeft doen inzien wat betreft mijn astma én de combinatie met eten. En het is niet wat je denkt! Het is een prachtig openhartig gesprek geworden dat je hieronder kunt bekijken. 

Yolande Kylstra

Yolande Kylstra is adem- en stemtherapeut. Als online logopedist is zij gespecialiseerd in behandeling van adem-, stem- en spanningsklachten en chronisch hoesten. 

Yolande is een echte vakvrouw en heeft haar passie gevonden in het ontwikkelen van (online) programma’s voor mensen met adem-. stem- of spanningsklachten. Haar jarenlange ervaring als logopedist, ademtherapeut en yogadocent komen samen in deze passie. Samen met een collega schreef zij het boek Adembenemend.

​Ik sprak met Yolande over haar beslissing om haar praktijk te sluiten en alleen nog online te gaan ondernemen. We hebben veel raakvlakken waar we over praten. Bekijk het volledige interview hieronder. 

Fé van Megen

Fé van Megen  is visibility mentor en host en founder van de taboedoorbrekende podcast. Ze helpt haar klanten graag geschiedenis te schrijven. Ze haalt de meest magische versie in hen omhoog voor meer impact, klanten en omzet. 

Als geen ander kan Fé jou zien: welke potentie je nog niet benut, hoe je op kunt vallen zonder jezelf te overschreeuwen en waar je goud laat liggen. 

Fé haar motto is: wérkelijk gaan staan voor wat je te doen hebt. In het licht én donker. En hier hoort volgens haar ook bij ongegeneerd jouw waarheid durven delen zonder nuance, wanneer dit nodig is. 

Natuurlijk kon ik niet anders dan hierover in gesprek gaan met Fé. Het is een heel mooi interview geworden waar we spreken over taboes en we onthullen er allebei een. Of meerdere? Bekijk het volledige interview hieronder.  

Karlijn Kwint

Karlijn Kwint is businesscoach en helpt haar klanten vogelvrij te ondernemen. Ze helpt hen keihard te groeien met hun bedrijf op de manier die bij hen past.  

Karlijn haar aanpak gaat verder dan alleen business. Ze wil weten wat jij uit het leven wilt halen en wie jij wil worden. Als coach voor professionele groei op het gebied van ondernemen, zingeving en zelfontwikkeling helpt zij je om te leven en werken vanuit je hart.  

Bij Karlijn moet je niet zijn voor ondernemers-trucjes en domweg ‘doen wat nodig is’, zij helpt je je bedrijf te ontwikkelen op de manier die het beste bij jou past. Juist dan gaat volgens Karlijn het ondernemen je makkelijker af dan ooit.

Speciaal voor dit summit interviewde ik haar over haar stem vroeger en nu. Misschien wel het meest openhartige interview wat ze ooit gaf, vertelde ze. Je kan het hieronder bekijken. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De interviews van summit – dag 4 zijn maximaal 24 uur beschikbaar. Je kunt ze bekijken t/m 20 april om 06:59. 

Wou je alle interviews van dag 1 t/m 3 nog terugkijken? Deze beschikbaarheid is helaas verlopen en kan alleen terug gekeken worden wanneer je de VIP pas in the pocket hebt. 

Wil je langer toegang tot de interviews en niets missen van het summit?

Koop dan nu de VIP pas en krijg 1 jaar lang toegang tot alle inspirerende interviews met de 20 topondernemers én ontvang in oktober mijn boek ‘Ongeremd spreken’ als bonus én ontvang toegang tot mijn online training presenteren als tweede bonus. Zodat jij alles rustig op je eigen moment en tempo kunt volgen en terug kijken. 

De prijs voor de VIP pas is  €49 (excl btw).

Voice of a Leader Club

Heb jij je al aangemeld voor de Voice of a Leader Club op Facebook? Deze community is volledig gratis en bedoeld als de plek waar we tijdens het summit kunnen verbinden met elkaar.

Instagram

Volg je me al op Instagram? Ik ben daar ook lekker actief tijdens het summit, dus het lijkt me zeker leuk om daar te connecten. En superleuk als je ook via die weg met mij wil delen hoe je het summit beleeft.

Scroll naar boven