Dag 5 van het summit

Welkom bij alweer de vijfde en laatste interview dag van het summit. Wat een prachtige gesprekken heb je al kunnen zien en ik ben zo benieuwd of het jou al heeft geinspireerd jezelf meer ongeremd te laten horen. Want daar gaat het mij allemaal om en is mijn grote missie om dit summit te organiseren.

Deel vooral ook je inzichten en ervaringen met mij en elkaar in de Voice of a Leader Club op Facebook. Ik vind het heel leuk om iets van je te horen!

17 top female leaders hebben we al gehad en vandaag deel ik de laatste drie female leaders met je. Maak je klaar voor Suzanne van Schaik, Francoise Verhoef en Claire Babai. Veel kijkplezier!

Ps. Vandaag en morgen geef ik als bonus twee hele waardevolle masterclasses als onderdeel van dit summit. Ik hoop je daar te zien. Heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan alsnog aan via de link in de mail. 

Suzanne van Schaik

Suzanne (Suz) van Schaik is businesscoach en wordt ook wel queen of high end genoemd. Suz staat voor een minimalistisch business model met maximale vrijheid, autonomie en overvloed. 

Suz is er niet voor elke ondermemer. Zij werkt zeer exclusief voor mannen en vrouwen die bewust kiezen voor het beste. Suz helpt hen de Champions League te spelen. Niet koste wat het kost, maar wel simpel en vervullend. 

Suz omschrijft zichzelf als spiritueel en pragmatisch. Nederig en leidend. Cognitief en intuïtief. Drama en veerkracht. 

Suz is vooral een absolute top female leader die de afgelopen vijf jaar haar coachingbusiness van 0 naar 7 figures wist te brengen. 

Ik kon dan ook niet anders dan in gesprek gaan met Suz voor dit summit. We hadden een mooi gesprek over onder andere haar enorme hoeveelheid podcasts! Je kunt het volledig interview hieronder bekijken.

Francoise Verhoef

Francoise Verhoef is mentor voor vrouwen die te vaak gehoord hebben dat ze ‘te veel’ zijn en daarnaast auteur. 

Francoise heeft er zelfs een boek over geschreven de Alfavrouw. Ze is er voor elke vrouw die gehoord heeft dat ze té was. Die het licht in zichzelf gedimd heeft en de verbinding kwijt is met haar eigen kracht en wijsheid. 

Francoise helpt haar klanten hun plek vol zelfvertrouwen in te nemen. Ze helpt je die eigenzinnige pionier en bezielde leider te zijn die je in essentie bent en je missie volledig in de wereld te zetten. 

Ik sprak met Francoise over teveel zijn en hoe het is als je leeft en spreekt met vuur. Je kan het gesprek hieronder bekijken. 

Claire Babai

Claire Babai is businesscoach voor kennisondernemers en helpt haar klanten een consistente stroom aan klanten en omzet te creëren in de tijd die zij ervoor over hebben, terwijl ze voldoende tijd en ruimte hebben voor hun familie en vrienden.

Een uitspraak van Claire: “Verloren uren in je bedrijf kun je inhalen. Verloren uren met je geliefden niet. Prioriteer, voordat het te laat is.”

Claire helpt haar klanten met hun acquisitie, marketingstrategie en mindset. Ze helpt je jouw business van de grond te krijgen en je het spel van ondernemen te leren begrijpen. Want als je het spel eenmaal begrijpt kun je, aldus Claire, écht genieten van vrijheid. Financieel én mentaal.

​Ik sprak met Claire over haar jeugd en hoe ze nu leeft en haar klanten uitdaagt meer te spelen binnen hun bedrijf. Je bekijkt hieronder het mooie gesprek.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De interviews van summit – dag 5 zijn maximaal 24 uur beschikbaar. Je kunt ze bekijken t/m 21 april om 06:59. 

Wil je alle interviews van dag 1 t/m 4 nog terugkijken? Deze beschikbaarheid is helaas verlopen en kan alleen terug gekeken worden wanneer je de VIP pas in the pocket hebt. 

Wil je langer toegang tot alle interviews?

Koop dan nu de VIP pas en krijg vanaf 24 april 1 jaar lang toegang tot alle inspirerende interviews met de 20 topondernemers én ontvang in oktober mijn boek ‘Ongeremd spreken’ als bonus én ontvang toegang tot mijn online training presenteren als tweede bonus. Zodat jij alles rustig op je eigen moment en tempo kunt volgen en terug kijken. 

De prijs voor de VIP pas is  €49 (excl btw).

Voice of a Leader Club

Heb jij je al aangemeld voor de Voice of a Leader Club op Facebook? Deze community is volledig gratis en bedoeld als de plek waar we tijdens het summit kunnen verbinden met elkaar.

Instagram

Volg je me al op Instagram? Ik ben daar ook lekker actief tijdens het summit, dus het lijkt me zeker leuk om daar te connecten. En superleuk als je ook via die weg met mij wil delen hoe je het summit beleeft.

Scroll naar boven