Voice of a Leader Membership

Spreek vrij met een zelfverzekerde stem
zodat je met gemak inspireert, klanten aantrekt én verkoopt!

Anderen inspireren waarbij mensen naar je blijven luisteren geeft vrijheid en succes!

Word een zelfverzekerde spreker en bereik meer met je podcast, video of live met jouw unieke stem.

Als ik voor publiek spreek (en dat is ook een online workshop geven of een salesgesprek voeren) maak ik verbinding door niet alleen met mijn hoofd te teachen wat ik weet maar ook vanuit mijn lichaam mijn energie te laten horen via mijn stem. Dat maakt je authentiek en je wordt echt gevoeld. In mijn videotraining waarin alle oefeningen zitten die ik ontwikkeld heb leer ik je zelfverzekerd en authentiek te zijn als je jezelf laat horen.

4

Maak impact en laat jezelf horen!

 • Voice of a Leader – DIY

  Start wanneer jij wil en hou onbeperkt toegang tot de video’s. 

  • 8 video modules. Je kan direct na aanmelding aan de slag met de eerste video’s. 

  Nu €444 excl. BTW ipv. €777

  of betaal in 11 termijnen van €44

  Koop je dit programma dan heb je alle video’s in handen om helemaal zelf aan de gang te gaan om meer impact te maken met je stem en spreken. Dé manier om meer mensen te bereiken met jouw unieke instrument.

  Je gaat vrijheid ervaren als je stem vrij en zelfverzekerd klinkt waardoor je echte luisteraars krijgt die fan van jou worden.

  De luisteraar van vandaag is de klant van morgen.

Voice of a Leader is hét online programma voor vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden en (aankomende) sprekers die eindelijk op hun podium willen stappen, groot of klein, live of online.

Ontdek het programma met de online videotraining en start nu meteen!

Wist je dat 

 • als je iemand voor het eerst ontmoet je stem voor 38% bepaalt welke eerste indruk je maakt
 • een stem waarnaar mensen blijven luisteren meestal niet iets is waar je mee geboren wordt
 • een stem die ontspannen, krachtig, zonder stress en vol energie klinkt, essentieel is als je mensen wilt bereiken en raken
 • we het gevoel dat iemand ons geeft onthouden in plaats van wat iemand precies zegt
 • je jezelf onnodig klein houdt als je je stem niet laat horen en niet op jouw podium stapt

Kortom, als je meer mensen wil bereiken, meer impact wil hebben en anderen echt wil raken en vrijheid voor jezelf wil creëren, dan is je stem cruciaal!

Goed nieuws, dit kan je leren. Je leert in de video’s van mij geen trucjes maar wel wat de mogelijkheden zijn van jouw stem met een sausje techniek, zodat je eindelijk weet wat er mogelijk is met jouw bereik.

Aantrekkelijk spreken betekent dus dat jij er met je stem en manier van spreken voor kan zorgen, als je jezelf laat horen in bijvoorbeeld een podcast, presentatie of netwerkbijeenkomst, dat mensen niet afhaken maar geboeid blijven luisteren tot het eind. En juist aan het eind maak je je punt, doe je je upsell en schrijven mensen zich in. Cruciaal dus dat je aantrekkelijk spreekt!

Jij bent jouw stem. Je bedrijf is jouw stem.
Zorg ervoor dat je aantrekkelijk spreekt!

Het online programma voor vrouwelijke ondernemers en (aankomende) sprekers die eindelijk op hun podium willen stappen: groot of klein, live of online.

Na deze training weet je precies welke stappen jij kan nemen om je stem en spreken voor je te laten spreken. Je stem versterkt je boodschap en het wordt super makkelijk om je podcast op te nemen, een webinar te geven of salescall te hebben. Nooit meer onzekerheid of je stem het wel doet of lekker klinkt. Met jouw nieuwe stem (die je nu al in je hebt) bereik  je meer mensen, dus meer klanten plus vrijheid.

Je hebt geen livedagen en geen groepsbegeleiding. Je volgt het programma solo. 

Heb jij het gevoel dat… 

 

 • je jezelf klein houdt door je stem niet te laten horen online in podcast, video of offline in een gesprek, privé of voor je bedrijf?
 • dit het moment is dat je je echt mag laten horen omdat je een missie hebt en anderen supergoed kan helpen?
 • je enorm goed bent in wat je doet maar dat anderen wel de leukste mensen aantrekken en jij niet?
 • je het je nog steeds aantrekt dat iemand ooit gezegd heeft dat je stem niet goed klinkt, je teveel bent en te luid of dat je juist eens wat harder moet gaan praten, waardoor je helemaál blokkeerde?
 • je teveel in je hoofd zit waardoor je stem niet klinkt zoals je zou willen en kunnen klinken?

Het is tijd om op jouw podium te stappen!


Want:

Ik geloof dat iedereen een unieke stem heeft en kan spreken, waarbij anderen je écht voelen en aan je lippen hangen.

Ik geloof dat iedereen alle stemmen (hard, zacht, lief, dominant, streng, inspirerend, invoelend en meer) al in zich heeft maar dat je kan leren hoe je jezelf kan laten horen op een manier die echt bij jou past.

Ik geloof dat elke vrouw enorm groeit als ze haar stem laat horen vanuit haar kern, haar hart en intuïtie. Daarbij is een sausje techniek heel handig om te leren spreken buiten je comfort zone.

Ik geloof dat iedereen mensen nodig heeft die ze supporten en een zetje geven op het gebied waar voor jezelf je blinde vlek zit.

Daarbij leer ik mijn klanten niet één manier. Ik kijk wat er bij jouw wens, jouw persoonlijkheid en stem past. Waardoor je echt impact kan hebben en je je comfortabel voelt met hoe je dat doet. Waarbij ik je uiteraard wel een beetje uitdaag!

Het gaat erom dat mensen jouw unieke geluid echt horen.


NU is de tijd om jezelf te laten horen. De podcastmarkt is nog lang niet verzadigd. Met jouw video’s kan je veel meer mensen bereiken dan in een 1 op 1 gesprek. En misschien heb je zelf grotere ambities, wil je op een echt podium staan ooit. Dan zeg ik: DROOM GROOT!

Door te spreken met de kenmerken van een topspreker (met de juiste intonatie, snelheid, kwaliteit, intensiteit, energie en gevoel) worden je podcasts en video’s tot het eind beluisterd, lopen webinars lekker en zijn je salescalls veel minder spannend. Jij bent namelijk je stem. En waar zou je bedrijf zijn zonder jouw stem? En ook als je (nog) geen bedrijf hebt dan geldt al het bovenstaande ook voor jou. Als je werkt aan je stem dan groei je niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk!

Zie dit programma als een uitnodiging aan jou om nu echt de stap te gaan nemen om je ruimte in te nemen met je stem. Met je zichtbaarheid. Hoe lekker is het als je ongeremd en vrij kan spreken?!

Your voice is my favorite sound. Do you hear it?

Hoe ziet de online training eruit?

In deze module maak je een start om te ontdekken wat jij kan met je stem en spreken. Hoe belangrijk is je adem en waar heb je allemaal aan te denken als je vrij en ongeremd wil spreken, je ontdekt het hier.

Nooit meer een gespannen stem! Om ongeremd te kunnen spreken is het belangrijk dat je stem ontspannen voelt. De spieren van en rondom je stem moeten vrij en zonder stress kunnen bewegen. Adem-, stemoefeningen en ‘stemyoga’ zorgen voor een helder en ontspannen geluid en gevoel. 

Een heldere stem vinden we aantrekkelijk! Dé oefeningen om de stem te ontspannen, op te warmen en stress te verminderen leer je hier. Door deze bubbeloefeningen (Lax Vox) met speciale slang, gaat praten veel makkelijker. Je ontvangt hiervoor speciaal materiaal.

Na deze module weet je precies hoe je jouw stem zo kan gebruiken dat je mensen echt boeit. Je leert hoe je door te letten op je tempo, snelheid, intonatie en toonhoogte jouw toon of voice kan vinden. Je wordt in deze module een aantrekkelijke spreker die mensen echt raakt.

Het gaat in deze module om de kracht en de intensiteit van je spreken. De energie die je gebruikt om te praten bepaalt mede welke reactie je krijgt. Je leert afstemmen op degene waar je mee praat en je ontdekt hoe je stem kan klinken, luid of juist zacht en wat dat met jou en de luisteraar doet. Zo ontdek je hoe je mensen raakt.

In deze module krijg je oefeningen die je elke dag kan doen om zelfverzekerd je bed uit te stappen. Het gaat bij spreken en je stem laten horen natuurlijk ook om een stukje mindset. Daarnaast leer je ook concrete oefeningen die je helpen vlak voordat je op jouw podium stapt, of dat nou groot of klein is.

In deze module leer je wie je hebt te zijn om te spreken met een zelfverzekerde stem waarbij mensen aan de lippen hangen. Hoe laat je je stem in volle potentie horen, waarbij je je hele lichaam in kan zetten. Welke belemmeringen heb je nog en hoe praat je als een leider? Je versterkt je vertrouwen en energie en gaat voelen en uitspreken wie jij bent en wat je missie is.

Alles wat ik je nog wil leren over presenteren vertel ik je in de video’s in deze extra module. En dan gaat het niet om hoe je een presentatie maakt. Het gaat erom dat jij zelfverzekerd op het podium stapt, of dat nou voor honderden mensen is of in een video of podcast.

Voice of a Leader – DIY

Start wanneer jij wil en hou onbeperkt toegang tot de video’s.

 
 • 8 video modules. Je kan direct na aanmelding aan de slag met de eerste video’s. 

Nu €444 excl. BTW ipv. €777

of betaal in 11 termijnen van €44

Koop je dit programma dan heb je alle video’s in handen om helemaal zelf aan de gang te gaan om meer impact te maken met je stem en spreken. Dé manier om meer mensen te bereiken met jouw unieke instrument.

Je gaat vrijheid ervaren als je stem vrij en zelfverzekerd klinkt waardoor je echte luisteraars krijgt die fan van jou worden.

De luisteraar van vandaag is de klant van morgen.

Wie ben ik?

Al mijn hele leven speel ik met mijn stem. Vroeger als ik met poppen en knuffels speelde. Nu als ik met mijn hond klets. Ik ben logopedist geworden en heb 30 jaar een praktijk gehad en daarnaast coach ik al 10 jaar als stemexpert vrouwelijke ondernemers, leiders en sprekers.

Zo’n 10 jaar geleden had ik nog wel een (stem)wens. Ik wilde Beyoncé worden. Nou ja, laten we zeggen kunnen zingen zoals zij. Dus ik ging naar een zangcoach en leerde nog meer dan ik al wist. Ik zing gewoon als Katinka hoor maar hulp vragen heeft me veel geleerd.

Alles wat ik in de afgelopen 30 jaar geleerd heb leer ik nu aan sprekers, vrouwen die hun stem willen laten horen. Die voelen dat ze op hun podium mogen stappen, of dat nou groot of klein is.

Toen ik erachter kwam dat mijn overgrootmoeder haar stem niet mocht laten horen en alleen maar in de keuken stil mocht zijn voelde ik waar mijn missie vandaan komt. Ik mag haar haar stem geven en jou ook een zetje geven. Ik leer je alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd te spreken in je bedrijf.

Het mooie is dat het veranderen van je stem zorgt voor een verandering binnenin je. Spreken én leven vanuit mijn gevoel is het gevolg. Zo leer ik je ook over spreken vanuit energie en intuïtie. Ook jij mag je ruimte innemen met je stem want er zitten ook mensen op jou te wachten!

Wat zeggen anderen?

Veelgestelde vragen

Dit programma is voor vrouwen die zich realiseren hoe belangrijk je stem en spreken is als het gaat om hoe je overkomt op anderen. Je wilt leren hoe je je beter kan presenteren op video, in een podcast of live in een masterclass of workshop omdat het essentieel is hoe jij klinkt als je meer wilt bereiken dan waar je nu staat. Je hoeft daar nog geen ervaring in te hebben, dat ga je met behulp van de video’s leren.

Dit programma is voor jou als je wil leren hoe je zelfverzekerd kan spreken op bijv. video of in een podcast. Het is ook voor jou als je jezelf meer wil uitspreken. En als je vaak last van je stem hebt of je eigen stem niet vindt klinken zoals je zou willen.

Dit programma levert je enorm veel op, dat is niet in waarde uit te drukken. Je zal jezelf vrij en zelfverzekerd laten horen. Dat geeft meer bereik, zowel met je stem als in mensen die naar je luisteren. Publiek dus. En een groter publiek betekent meer fans, meer fans zorgen voor meer verkopen en dat voor meer omzet. Dus vrijheid op alle gebieden!

Het mentorship duurt een jaar. Je kan een jaar meedoen met de Q&A’s. Dit is niet verplicht. De online modules ontvang je meteen. Deze kan je onbeperkt kijken. Toegang hou je ook na het jaar met begeleiding.

Jazeker. Je kan in 11 termijnen betalen.

Ja, je krijgt feedback van mij tijdens de Q&A’s.

Ja er is een community op Facebook. Je hoeft daar niet aan deel te nemen, dat is vrijwillig. In de Q&A’s ga je anderen tegenkomen, online.

Nee bij dit mentorship zitten geen livedagen. Livedagen krijg je bij het groepsprogramma.

Dat kan je zelf het beste beantwoorden. Soms is het nooit het goede moment maar als je tot hier gekomen bent is dat wellicht niet voor niets?

Er kan altijd wat weerstand zitten om deel te nemen aan een programma. Dat heeft met ons brein te maken en is heel gewoon. Wat ik geleerd heb is dat als ik weerstand voel ik altijd het grootste resultaat behaal.

Wel is het zo dat het fijn is als je regelmatig even tijd kan maken om de video’s te kijken en te oefenen om het beste resultaat te krijgen.

Ja als je nog twijfelt of dit programma voor jou geschikt is dan kan je via deze link een call met me aanvragen.

Het groepsprogramma en de Q&A’s zijn alleen voor vrouwen.

En ja dit programma is net zo waardevol voor mannen als je meer impact wil hebben met wat je doet. Dan is je stem en manier van communiceren essentieel. Mannen die meedoen krijgen 3x een 1:1 van 45 min. en doen niet mee met het groepsprogramma. Dat is alleen voor de vrouwen.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar boven