1 op 1 coaching voor sprekers, ondernemers, coaches, trainers, leidinggevenden en politici

Spreek zelfverzekerd en vrij

met een stem die indruk maakt

Jouw ultieme droom: Op een podium staan en een volle zaal met publiek dat aan je lippen hangt. Er wordt ademloos naar je geluisterd en je spreekt vrij en zonder stress, terwijl je heel goed weet hoe je ervoor kan zorgen dat mensen blijven luisteren. En ondanks dat je de tools beheerst klink je authentiek, helemaal als jezelf en spreek je met vuur.

Je bent iemand met een missie en als je anderen hoort spreken lijkt het altijd net even makkelijker te gaan dan bij jou. Of het nou gaat om een op een echt podium staan of online en offline jezelf laten horen bij een presentatie op je werk of een podcast opnemen of masterclass geven, je stem hapert soms, je voelt een brok in je keel, je mond is droog, je geluid is zacht, piepend of krakerig en dat is niet zoals jij wilt klinken, toch?!

Je wilt een stem die ontspannen, krachtig, vol energie en zelfvertrouwen klinkt en dat spreken makkelijk gaat, dat iedereen aan je lippen hangt en dat je mensen/klanten naar je toe trekt als een magneet.

Je wilt echt jezelf laten horen zoals je bent en de juiste mensen bereiken met je verhaal, je presentatie, missie of boodschap. Mensen die direct horen dat ze bij jou willen zijn.

Jij bent jouw stem.
Je hebt zoveel moois te vertellen.
Zorg ervoor dat we je horen!

Na dit traject maak jij indruk met je stem en manier van spreken. Je hoeft niet meer onzeker te zijn over het geluid wat er uit je mond komt, je spreekt vrij en ongeremd.

Je hebt een goed verhaal en wilt graag meer impact hebben als je spreekt maar je weet niet hoe.

Je leert van mij hoe je stem kan klinken zodat hij precies bij je boodschap past. Een stem waar je niet onzeker over hoeft te zijn. Met je stem en spreken kan je namelijk overtuigen, inspireren, verbinden en zelfs verkopen.

WAT je zegt is veel minder belangrijk dan HOE je het zegt!

C’est le ton qui fait la musique!

Iedereen kan een topspreker worden als je maar weet hoe je uit jezelf en uit je stem kan halen wat erin zit!

Door te spreken met de kenmerken van een topspreker (met de juiste intonatie, snelheid, kwaliteit en intensiteit) worden je podcasts en video’s tot het eind beluisterd, lopen webinars lekker en zijn je salescalls veel minder spannend. Jij bent namelijk je stem. En waar zou je bedrijf zijn zonder jouw stem?

Ook als je al spreker bent kan je veel leren. Net zoals de beste zangers hun leven lang een zangcoach hebben en de topvoetballer een voetbalcoach, heeft een spreker geleerd hoe je kan spreken zodat mensen blijven luisteren tot je klaar bent.

De stem is onderdeel van jou en als je ondernemer bent, ook van je bedrijf. Door anders te klinken: zachter, krachtiger, liever of juist steviger, ga je je anders voelen en bereik je makkelijker wat je wil. De stem is de ingang naar persoonlijke en zakelijke groei.

Een stem die bij je past maakt dat je je beter voelt en meer bereikt! Meer mensen, meer omzet en meer vrijheid!

Hoe ziet het traject er precies uit:

Vertel me meer!

Dit traject is helemaal op maat gemaakt. Of het nou gaat om spreken zonder last van je stem te krijgen of om je podcast te gaan starten, alles is mogelijk. Het kan ook, als de afstand groot is, online plaatsvinden. In de weken dat we geen afspraak hebben geef ik naar wens feedback en hebben we contact per WhatsApp om ervoor te zorgen dat je echt het resultaat krijgt dat je voor ogen hebt. We weten allemaal hoe de waan van de dag voorbij komt en zo zorgen we ervoor dat je niet verslapt. De afspraken hebben een tussentijd van ongeveer 2 weken. Je hebt me bij de hand, onder de knop en tot je beschikking zodat je bereikt wat je wil.

Persoonlijke feedback

Tussendoor bekijk of beluister ik een video of podcast opname van jou, waarna ik je feedback geef. Hierdoor leer je de nieuwe manier van spreken echt gebruiken in verschillende spreeksituaties en krijg jij die verandering waardoor je echt een topspreker wordt. Ik ga als dat haalbaar is ook een keer gedurende dit traject mee naar een lezing om je live te horen en te supporter. Dit kan eventueel vaker ipv een sessie.

Persoonlijke opdrachten

Omdat ieder mens anders is krijg je persoonlijke opdrachten, speciaal afgestemd op jou en jouw wens in een handout plus diverse oefenvideo’s en materiaal om een gezonde en ontspannen stem te krijgen. Zo leer jij het snelst spreken met impact.

Touch Your Voice massage

Deze energetische stemmassage zorgt ervoor dat energie gaat stromen en blokkades worden opgeruimd. Dat wat los mag komen wordt vrijgemaakt en daardoor gaat spreken nog makkelijker. Iedereen heeft namelijk een mening over zijn of haar stem en dat stuk gaan we hiermee snel naar boven halen.

Investering voor dit traject waarbij jij de regie over je stem krijgt en vol vertrouwen op dat podium stapt:

  •  4200 euro ex BTW of betaal in 6 termijnen van 700 euro ex BTW

Wil je weten of dit traject en ik bij jou passen? Een eerste stap neem je door een inspiratiecall via Zoom van 30 minuten aan te vragen. Deze is gratis.

Deze call kan je ook aanvragen als bovenstaand traject niet precies is wat je zoekt. Je kan ook in een traject van 3 maanden met me werken waarin je van me leert hoe je vrijer, zonder stress, gezond en zelfverzekerd kan spreken. Je hebt nu niet de ambitie om op een podium te stappen maar wil wel je stem meer laten horen, in je werk en privé.

In 3 maanden krijg je 5x coaching van 1,5 uur plus bovenstaande bonussen, WhatsApp contact en tussentijds feedback.

  •  2000 euro ex BTW of 3 x 675 euro ex BTW

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar top