Wil jij concrete stemtechnieken leren en verder kijken naar een stemklacht en de persoon die deze klacht heeft? Dan is deze cursus voor jou bedoeld!

Holistisch luisteren & behandelen van de stem
voor logopedisten

  • Je leert stemtechnieken uit de methode Complete Vocal Technique die ik in de afgelopen 10 jaar gebruikt heb en geperfectioneerd om in te zetten in je logopedische behandeling.
  • Je leert diverse SOVT oefeningen zoals Relax Your Voice / Bubbelen en andere oef.  om een goede balans en herstel van de stembanden te krijgen.
  • Je krijgt praktische oefeningen in stappen om vlot een verandering in de stem te krijgen waardoor motivatie hoog blijft.
  • Je leert hoe je Mindfulness en ademoefeningen kan toepassen in de behandeling of zelf kan gebruiken om meer energie te behouden aan het eind van de dag.
  • Je leert holistisch luisteren en de juiste vragen te stellen om ook onder de stem te horen wat er mee kan spelen. Ga je het probleem fixen of blijvend veranderen.
  • Je leert alles eerst zelf goed uit te voeren en daarna over te brengen.
  • Je bent praktisch met collega’s aan het oefenen met je eigen stem.
  • Je ziet hoe ik de afgelopen 10 jaar in mijn behandelingen heb gewerkt.
  • Je krijgt mijn online videotraining met ca. 50 video’s voor jezelf en/of je cliënt.
  • Je ontvangt mijn boek Succesvol Spreken – Hoe je meer bereikt met de power van je stem
 

Leer in een groep logopedisten hoe je vlot én effectief je stemcliënten kan helpen.

De cursus bestaat live uit twee aansluitende dagen waarop je de theorie leert van Complete Vocal Technique, de zangmethode die ik gebruik als basis. Je leert bubbelen/SOVT en over ademsteun en energie op een nieuwe manier. Ik laat je veel video’s zien waarin ik werk met cliënten. Zo zie je ook hoe het in de praktijk werkt en waar je op moet letten. De do’s en dont’s. Je leert de stemmassage bij jezelf toepassen en veilig aanleren aan je cliënt.

Ik leer je hoe ik werk met trauma en wat dat betekent. We bespreken wat je wel en niet doet. Is onze taak het fixen of veranderen van een klacht en hoe pak je dat aan.

Je leert hoe ik met meditatie en energie werk. Je krijgt heel veel praktische oefeningen en tips uit de praktijk.

Je kan me al je vragen stellen en het maakt niet uit of je al vaak stempatiënten behandeld hebt of niet. Je leert op je eigen nieuwe manier luisteren, een diagnose stellen en behandelen. 

Inclusief reader, mijn videotraining twv ruim 300 euro, divers materiaal, mijn boek (eerst in PDF, later dit jaar in het echt) en 12 gewone punten.

Investering € 450 incl. BTW

betalen in 2 termijnen mogelijk

Data tweedaagse in Woerdense Verlaat (boven woerden t.h.v. Breukelen) 10.00u.-16.00u.

Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2023

of

Donderdag 9 en Vrijdag 10 februari 2024

Aanbod logopedisten

De Vrije Stemmethode bubbelen voor logopedisten – Relax Your Voice 

Ontspan je stem en krijg meer energie. Ontspannen keel en relaxte stem door te bubbelen/lax vox toe te passen.

€50,- 

Energetische Stemmassage voor logopedisten

Cursus energetische Touch Your Voice – Vocal Massage voor logopedisten. De stem gaat vrijer klinken en de cliënt leert beter voelen en wordt zich bewust van zichzelf. Hierdoor verandert de klacht vlot en met een diepe werking. Je gaat zelf ervaren en met elkaar oefenen.  

€ 229,- 

Holistisch luisteren en behandelen van de stem voor logopedisten.

Cursus holistisch luisteren en behandelen speciaal voor logopedisten. 

€ 450

Scroll naar boven