Ik ben Katinka Reiss

Beter voelen, mijn innerlijke stem horen en relaxter leven heeft mijn leven veranderd. Mijn stem veranderde daardoor ook.

Ik klink nu precies zoals ik ben. Ontspannen  spreken met een stem die echt bij jou past leer ik je graag.

Spelen

Al mijn hele leven speel ik met mijn stem. Geen wonder dat ik logopedist ben geworden! Mensen helpen hoe ze hun stem gezond kunnen krijgen vind ik prachtig. Door veel (zang)cursussen te volgen leerde ik veel nieuwe stemtechnieken waardoor ik mijn stem heb leren besturen. Nu kan ik kiezen hoe ik wil klinken. Zeker en overtuigend of juist zacht en lief. Het mooie is dat het veranderen van je stem zorgt voor een verandering binnenin je. Meer spreken én leven vanuit mijn gevoel is het gevolg. Zo ben ik als stemcoach niet alleen bezig met jouw stem maar ook met energie, intuïtie en voelen hoe je je leukste leven kan leven. Meer spelen en meer genieten dus!

STEM - methode

STEM: Stijl Techniek Energie Mind
Ik gebruik mijn methode om met jou aan je stem te werken. Je gaat je kracht voelen doordat je stem bij je past. Het is geweldig om mensen daardoor meer stem-energie te geven.
Ik geef STEMtrainingen aan logopedisten in Nederland. En heb dat ook in Suriname en België gedaan. Geweldig!

Mediteren en voelen

Ik heb zelf veel gehad aan de training Mindfulness en stressreductie. Mijn leven was druk en vaak was mijn hoofd overvol. Ik heb geleerd om rust in mijn hoofd te krijgen en ruimte tussen mijn gedachtes, door mijn aandacht op mijn adem te richten. Naast het oefenen met de stem leer ik vrouwen hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen door wat liever voor zichzelf te zijn. Daar hoort ook bij dat je af en toe even stilstaat. Je innerlijke stem horen en volgen zorgt voor een ander geluid en een relaxter leven!

Avonturen beleven

Ik heb altijd plannen en op mijn visionboard staat: Blijf samen avonturen beleven! Dat wordt dit jaar wel heel duidelijk want nu onze kinderen op zichzelf zijn gaan wonen gaan we een eigen huis bouwen waar ik een trainingsruimte krijg in Woerdense Verlaat. Ook ga ik daar op ons eigen natuureiland retraites organiseren en geven waarbij spelen mijn keyword is.  Dus je innerlijke stem voelen, laten horen en daarbij bewegen met yoga, qi gong, boksen tussen de trampoline, schommel en vuurplaats in, waar we samen zullen komen om verhalen te delen.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar top