Ik ben Katinka

Ik hou van de stem en alles wat je ermee kan. Ik gun iedereen een stem die klinkt zoals je wil en die ook echt bij je past. Hierdoor ga je je vrij voelen en kan je in je bedrijf echt overkomen zoals je bent. Beter voelen en naar mijn innerlijke stem luisteren heeft mijn leven veranderd. 

Ik klink nu precies zoals ik ben. Ongeremd spreken met een stem die echt bij jou past, waarbij je jezelf echt laat horen zoals je bent, leer ik je graag.

Spelen & Zingen

Al mijn hele leven speel ik met mijn stem. Geen wonder dat ik logopedist ben geworden! Mensen helpen hoe ze hun stem gezond kunnen krijgen vind ik prachtig en dat heb ik ruim 30 jaar gedaan. Door veel (zang)cursussen te volgen leerde ik veel nieuwe stemtechnieken waardoor ik mijn stem anders heb leren besturen. Nu kan ik kiezen hoe ik wil klinken. Zeker en overtuigend of juist zacht en lief. Het mooie is dat het veranderen van je stem zorgt voor een verandering binnenin je. Daarbij merkte ik ook dat al dat harde werken voor mijn gezondheid niet het beste was en daarom moest ik beter gaan voelen hoe het met mij ging. En wat minder hard doorwerken zonder stil te staan. Meer spreken én leven vanuit mijn gevoel is het gevolg. Zo ben ik als stem- sprekerscoach niet alleen bezig met jouw stem maar ook met energie, intuïtie en voelen hoe je je leukste leven kan leven. Meer spelen en meer genieten dus!

STEM - methode

STEM: Stijl Techniek Energie Mind
Ik gebruik mijn methode om met jou aan je stem te werken. Je gaat je kracht voelen doordat je stem bij je past. Het is geweldig om mensen daardoor meer stem-energie te geven.
Ik geef STEMtrainingen aan logopedisten in Nederland. En heb dat ook in Suriname en België gedaan. Geweldig!

Mediteren en voelen

Ik heb zelf veel gehad aan de training Mindfulness en stressreductie. Mijn leven was druk en vaak was mijn hoofd overvol. Ik heb geleerd om rust in mijn hoofd te krijgen en ruimte tussen mijn gedachtes, door mijn aandacht op mijn adem te richten. Naast het oefenen met de stem leer ik vrouwen hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen door wat liever voor zichzelf te zijn. Daar hoort ook bij dat je af en toe even stilstaat. Je innerlijke stem horen en volgen zorgt voor een ander geluid en een relaxter leven!

Avonturen beleven

Ik heb altijd plannen en op mijn visionboard staat: Blijf samen avonturen beleven! Dat wordt dit jaar wel heel duidelijk want nu onze kinderen op zichzelf zijn gaan wonen zijn we een eigen huis aan het bouwen waarbij ik ook weer een coachruimte krijg, in Woerdense Verlaat. Ook ga ik daar op ons eigen natuureiland mini-retraites / spreekcirkels organiseren waarbij spelen mijn keyword is.  Vanuit mijn Stem&Spreken-Academie kan je hier oefenen met spreken in een veilige groep vrouwen. Waarbij ik je leer je stem zo te gebruiken dat je ook echt gevoeld wordt door de ander. Dit oefenen zal vooral op een speelse manier gaan, op een klein podium of bij de vuurplaats, waar we samen zullen komen om onze verhalen te delen.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar boven