Stem en Spreken - Academie

Groei in 3 maanden naar een zelfverzekerde spreker en bereik meer mensen met je podcast, video of live met een stem die mensen écht raakt!

Wil jij dat jouw publiek aan jouw lippen hangt?

Momenteel zijn de deuren van het groepsprogramma van de Stem en Spreken – Academie gesloten. 

De eerste groep is in januari 2023 van start gegaan en wat is het een feestje. Zo leuk om het enthousiasme van alle deelnemers te zien en de mooie stappen die ze al hebben gemaakt en nog gaan maken te volgen. 

Wil jij ook doorgroeien naar een zelfverzekerde spreker en meer mensen bereiken met je podcast, video of live met een stem die mensen écht raakt? 

Schrijf je hieronder alvast in voor de wachtlijst en dan breng ik je als eerste op de hoogte wanneer de deuren weer opengaan en hoor je alle informatie. Plus je krijgt een mooie aanbieding! Waarschijnlijk start de nieuwe groep eind april.

Wil je niet wachten en buiten een groep om individueel starten met de online video’s plus 4x een 1:1 maar dus zonder de Q&A’s? Stuur me dan een bericht met deze vraag dan kijk ik of ik daarvoor ruimte in mijn agenda heb. De investering bedraagt ca. 750 euro excl. BTW

Het online programma voor vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden en (aankomende) sprekers die eindelijk op hun podium willen stappen, groot of klein, live of online.

Ontdek het programma met de online videotraining plus 1:1 coaching en Q&A in een groep gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers

Wist je dat 

  • als je iemand voor het eerst ontmoet je stem voor 38% bepaalt welke eerste indruk je maakt? 
  • een stem waarnaar mensen blijven luisteren meestal niet iets is waar je mee geboren wordt? 
  • een stem die ontspannen, krachtig, zonder stress en vol energie klinkt, essentieel is als je mensen wilt bereiken en raken?
  • we het gevoel dat iemand ons geeft onthouden in plaats van wat iemand precies zegt?
  • je jezelf onnodig klein houdt als je je stem niet laat horen en niet op jouw podium stapt?

Kortom, als je meer mensen wil bereiken, meer impact wil hebben en anderen echt wil raken en vrijheid voor jezelf wil creëren, dan is je stem cruciaal!

Goed nieuws, dit kan je leren. Je leert van mij geen trucjes maar wel wat de mogelijkheden zijn van jouw stem met een sausje techniek, zodat je eindelijk weet wat er mogelijk is met jouw bereik.

Aantrekkelijk spreken betekent dus dat jij er met je stem en manier van spreken voor kan zorgen, als je jezelf laat horen in bijvoorbeeld een podcast, presentatie of netwerkbijeenkomst, dat mensen niet afhaken maar geboeid blijven luisteren tot het eind. En juist aan het eind maak je je punt, doe je je upsell en schrijven mensen zich in. Cruciaal dus dat je aantrekkelijk spreekt!

Jij bent jouw stem. Je bedrijf is jouw stem!
Zorg ervoor dat je aantrekkelijk spreekt!

Het online programma voor vrouwelijke ondernemers en (aankomende) sprekers die eindelijk op hun podium willen stappen: groot of klein, live of online.

Na deze training weet je precies welke stappen jij kan nemen om je stem en spreken voor je te laten spreken. Je stem versterkt je boodschap en het wordt super makkelijk om je podcast op te nemen, een webinar te geven of salescall te hebben. Nooit meer onzekerheid of je stem het wel doet of lekker klinkt. Met jouw nieuwe stem (die je nu al in je hebt) bereik  je meer mensen, dus meer klanten plus vrijheid.

Heb jij het gevoel dat…

  • je jezelf klein houdt door je stem niet te laten horen online in podcast, video of offline in een gesprek, privé of voor je bedrijf?
  • dit het moment is dat je je echt mag laten horen omdat je een missie hebt en anderen supergoed kan helpen?
  • je enorm goed bent in wat je doet maar dat anderen wel de leukste mensen aantrekken en jij niet?
  • je het je nog steeds aantrekt dat iemand ooit gezegd heeft dat je stem niet goed klinkt, je teveel bent en te luid of dat je juist eens wat harder moet gaan praten, waardoor je helemaál blokkeerde?
  • je teveel in je hoofd zit waardoor je stem niet klinkt zoals je zou willen en kunnen klinken?

Het is tijd om op jouw podium te stappen!

Want:

Ik geloof dat iedereen een unieke stem heeft en kan spreken, waarbij anderen je écht voelen en aan je lippen hangen.

Ik geloof dat iedereen alle stemmen (hard, zacht, lief, dominant, streng, inspirerend, invoelend en meer) al in zich heeft maar dat je kan leren hoe je jezelf kan laten horen op een manier die echt bij jou past.

Ik geloof dat elke vrouw enorm groeit als ze haar stem laat horen vanuit haar kern, haar hart en intuïtie. Daarbij is een sausje techniek heel handig om te leren spreken buiten je comfort zone.

Ik geloof dat iedereen mensen nodig heeft die ze supporten en een zetje geven op het gebied waar voor jezelf je blinde vlek zit.

Daarbij leer ik mijn klanten niet één manier. Ik kijk wat er bij jouw wens, jouw persoonlijkheid en stem past. Waardoor je echt impact kan hebben en je je comfortabel voelt met hoe je dat doet. Waarbij ik je uiteraard wel een beetje uitdaag!

WAT je zegt is veel minder belangrijk dan HOE je het zegt!

NU is de tijd om jezelf te laten horen. De podcastmarkt is nog lang niet verzadigd. Met jouw video’s kan je veel meer mensen bereiken dan in een 1 op 1 gesprek. En misschien heb je zelf grotere ambities, wil je op een echt podium staan ooit. Dan zeg ik: DROOM GROOT!

Door te spreken met de kenmerken van een topspreker (met de juiste intonatie, snelheid, kwaliteit, intensiteit, energie en gevoel) worden je podcasts en video’s tot het eind beluisterd, lopen webinars lekker en zijn je salescalls veel minder spannend. Jij bent namelijk je stem. En waar zou je bedrijf zijn zonder jouw stem? En ook als je (nog) geen bedrijf hebt dan geldt al het bovenstaande ook voor jou. Als je werkt aan je stem dan groei je niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk!

Zie dit programma als een uitnodiging aan jou om nu echt de stap te gaan nemen om je ruimte in te nemen met je stem. Met je zichtbaarheid. Er is genoeg plek voor jou én behoefte aan jouw unieke stem!

Your voice is my favorite sound. Do you hear it?

Hoe ziet de online training eruit?

Nooit meer een gespannen stem! Om stressvrij te kunnen spreken is het belangrijk dat je stem ontspannen voelt. De spieren van en rondom je stem moeten vrij en ontspannen kunnen bewegen. Je leert in deze module ‘stemyoga’ voor een helder en ontspannen geluid en gevoel. 

Een heldere stem vinden we aantrekkelijk! Dé oefeningen om de stem te ontspannen, op te warmen en stress te verminderen leer je hier. Door deze bubbeloefeningen (Lax Vox) met speciale slang, gaat praten veel makkelijker. Je ontvangt hiervoor speciaal materiaal.

Na deze module weet je precies hoe je jouw stem zo kan gebruiken dat je mensen echt boeit. Je leert hoe je door te letten op je tempo, snelheid, intonatie en toonhoogte jouw toon of voice kan vinden. Je wordt een aantrekkelijke spreker die mensen echt raakt in deze module.

Het gaat in deze module om de kracht en de intensiteit van je spreken. De energie die je gebruikt om te praten bepaalt mede welke reactie je krijgt. Je leert afstemmen op degene waar je mee praat en je ontdekt hoe je stem kan klinken, luid of juist zacht en wat dat met jou en de luisteraar doet. Zo ontdek je hoe je mensen raakt.

In deze module krijg je oefeningen die je elke dag kan doen om zelfverzekerd je bed uit te stappen. Het gaat bij spreken en je stem laten horen natuurlijk ook om een stukje mindset. Daarnaast leer je ook concrete oefeningen die je helpen vlak voordat je op jouw podium stapt, of dat nou groot of klein is.

In deze module leer je wie je hebt te zijn om te spreken met een zelfverzekerde stem waarbij mensen aan de lippen hangen. Hoe laat je je stem in volle potentie horen, waarbij je je hele lichaam in kan zetten. Welke belemmeringen heb je nog en hoe praat je als een leider? Je versterkt je vertrouwen en energie en gaat voelen en uitspreken wie jij bent en wat je missie is.

Wie ben ik ?

Al mijn hele leven speel ik met mijn stem. Vroeger als ik met poppen en knuffels speelde. Nu als ik met mijn hond klets. Ik ben logopedist geworden en heb 30 jaar een praktijk gehad en daarnaast coach ik al 10 jaar als stemexpert vrouwelijke ondernemers, leiders en sprekers.
Zo’n 10 jaar geleden had ik nog wel een (stem)wens. Ik wilde Beyoncé worden. Nou ja, laten we zeggen kunnen zingen zoals zij. Dus ik ging naar een zangcoach en leerde nog meer dan ik al wist. Ik zing gewoon als Katinka hoor maar hulp vragen heeft me veel geleerd.
Alles wat ik in de afgelopen 30 jaar geleerd heb leer ik nu aan sprekers, vrouwen die hun stem willen laten horen. Die voelen dat ze op hun podium mogen stappen, of dat nou groot of klein is.
Toen ik erachter kwam dat mijn overgrootmoeder haar stem niet mocht laten horen en alleen maar in de keuken stil mocht zijn voelde ik waar mijn missie vandaan komt. Ik mag haar haar stem geven en jou ook een zetje geven. Wees niet bang! Ik leer je alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd te spreken!
Het mooie is dat het veranderen van je stem zorgt voor een verandering binnenin je. Spreken én leven vanuit mijn gevoel is het gevolg. Zo leer ik je ook over spreken vanuit energie en intuïtie. Ook jij mag je ruimte innemen met je stem want er zitten ook mensen op jou te wachten!

Wat zeggen anderen?

IMG_6374

Ik meld me aan voor de wachtlijst

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar boven