1 op 1 coaching voor sprekers, ondernemers, coaches, trainers, leidinggevenden en politici

Spreek zelfverzekerd en vrij en bereik meer luisteraars, klanten en omzet

Er wordt ademloos naar je geluisterd en je spreekt vrij en zonder stress, terwijl je heel goed weet hoe je ervoor kan zorgen dat mensen blijven luisteren. Je beheerst de techniek om boeiend te spreken en je klink helemaal als jezelf. Dit is voor iedereen te bereiken.

Je bent iemand met een missie, je weet wat je wil en je hebt een goedlopend bedrijf of een leidinggevende functie en je spreekt regelmatig voor groepen en toch gaat het niet zo makkelijk als je zou willen. 

Je weet dat je meer kan bereiken en meer succes kan hebben bij wat je doet.

Je wilt een stem die ontspannen, krachtig, vol energie en zelfvertrouwen klinkt en dat spreken makkelijk gaat, dat iedereen aan je lippen hangt en dat je mensen/klanten naar je toe trekt als een magneet.

Je wilt echt jezelf laten horen zoals je bent en de juiste mensen bereiken met je verhaal, je presentatie, missie of boodschap. Mensen die direct horen dat ze bij jou willen zijn.

Jij bent jouw stem.
Je bedrijf is jouw stem!
Zorg ervoor dat je aantrekkelijk klinkt!

Na dit traject maak jij indruk met hoe je spreekt .Je hoeft niet te twijfelen over het geluid dat er uit je mond komt, je spreekt vrij en ongeremd.

Free your Voice & Rise Up

Je realiseert je dat als je spreekt mensen je echt moeten voelen voordat ze ja tegen je zeggen. Je kan nog zo’n mooi verhaal hebben maar als je stem je verhaal niet versterkt ben je nergens. Dan kopen mensen niet, gaat de opdracht naar een ander en laat je gewoon geld liggen.

Je leert van mij hoe je stem kan klinken zodat hij precies bij je boodschap past. Een stem waar je niet onzeker over hoeft te zijn. Met je stem en spreken kan je namelijk overtuigen, inspireren, verbinden en zelfs verkopen.

WAT je zegt is veel minder belangrijk dan HOE je het zegt!

C’est le ton qui fait la musique!

Iedereen kan een topspreker worden als je maar weet hoe je uit jezelf en uit je stem kan halen wat erin zit. Neem jij die stap?

Door te spreken met de kenmerken van een topspreker (met de juiste intonatie, snelheid, kwaliteit en intensiteit) worden je podcasts en video’s tot het eind beluisterd, lopen webinars lekker en zijn je salescalls veel minder spannend. 

Jij bent namelijk je stem. En waar zou je bedrijf zijn zonder jouw stem?

Ook als je al spreker bent kan je veel leren. Net zoals de beste zangers hun leven lang een zangcoach hebben en de topvoetballer een voetbalcoach, heeft een spreker geleerd hoe je kan spreken zodat mensen blijven luisteren tot je klaar bent.

De stem is onderdeel van jou en als je ondernemer bent, ook van je bedrijf. Door anders te klinken: zachter, krachtiger, liever of juist steviger, ga je je anders voelen en bereik je makkelijker wat je wil.

De stem is de ingang naar persoonlijke en zakelijke groei.

Laat je stem voor je spreken en bereik meer.
Meer luisteraars, meer omzet en dus meer vrijheid.

Hoe ziet het traject er precies uit:

Vertel me meer!

Dit traject is helemaal op maat gemaakt. Of het nou gaat om spreken zonder last van je stem te krijgen of om je podcast te gaan starten, alles is mogelijk. Het kan ook, als de afstand groot is, online plaatsvinden. In de weken dat we geen afspraak hebben geef ik naar wens feedback en hebben we contact per WhatsApp om ervoor te zorgen dat je echt het resultaat krijgt dat je voor ogen hebt. We weten allemaal hoe de waan van de dag voorbij komt en zo zorgen we ervoor dat je niet verslapt. De afspraken plannen we samen in. Je hebt me bij de hand, onder de knop en tot je beschikking zodat je bereikt wat je wil.

Persoonlijke feedback

Tussendoor bekijk of beluister ik een video of podcast opname van jou, waarna ik je feedback geef. Hierdoor leer je de nieuwe manier van spreken echt gebruiken in verschillende spreeksituaties en krijg jij die verandering waardoor je echt een topspreker wordt. Ik ga als dat haalbaar is ook een keer gedurende dit traject mee naar een lezing om je live te horen en te supporten. Dit kan eventueel vaker ipv een sessie.

Persoonlijke opdrachten

Omdat ieder mens anders is krijg je persoonlijke opdrachten, speciaal afgestemd op jou en jouw wens in een handout plus diverse oefenvideo’s en materiaal om een gezonde en ontspannen stem te krijgen. Zo leer jij het snelst spreken met impact.

Touch Your Voice massage

Deze energetische stemmassage zorgt ervoor dat energie gaat stromen en blokkades worden opgeruimd. Dat wat los mag komen wordt vrijgemaakt en daardoor gaat spreken nog makkelijker. Iedereen heeft namelijk een mening over zijn of haar stem en dat stuk gaan we hiermee snel naar boven halen. Daarbij leer ik je oefeningen om je energie te laten stromen en te bewaken. 

Ik ben ook Access Bars practitioner en geef naar wens een sessie die ipv een spreeksessie gepland kan worden. Tijdens een AB sessie ontspan je en komen blokkades en belemmerende overtuigingen op onbewust niveau makkelijker los.

Investering: 3995 euro ex BTW

in termijnen betalen mogelijk

Wil je weten of dit traject en ik bij jou passen? Een eerste stap neem je door een matchcall via Zoom van 30 minuten aan te vragen. Deze is uiteraard gratis.

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Email

info@katinkareiss.nl

Bellen

06 - 460 60 734

Scroll naar boven