Voice of a Leader

Summit Ongeremd Spreken
Gepresenteerd door Katinka Reiss

Hoe zou het zijn als je ongeremd spreekt met de Voice of a Leader? Ik denk dat het precies het verschil maakt tussen doen wat hoort zoals anderen van je verwachten en volledig vrij en succesvol zijn!

Hoe ‘je ongeremd uitspreken‘ zorgt voor verandering en groei ontdek je in deze inspirerende interviews waarin 20 vrouwelijke ondernemers vertellen hoe ze ongeremd zijn gaan spreken en wat dat voor hun heeft betekend. 

Het zijn de female leaders van nu waarvan je kan leren hoe het is om je stem te laten horen, wat naar mijn mening een must is als je een succesvol bedrijf wilt hebben en vrijuit wil leven.

Meld je vandaag aan en krijg direct toegang tot de geheimen van deze 20 vrouwen die hun stem met jou delen én ik heb ook 3 waardevolle masterclasses die ik heb gegeven tijdens dit summit voor je klaar staan. 

Overzicht 20 topsprekers:

 • Veronique Prins -Businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten
 • Lou Niestadt – Schrijver, spreker, (w)onderwijzer en entrepeneur
 • Suzanne van Schaik – Businesscoach
 • Aranka van der Voorden – Groeicoach voor online ondernemers, auteur
 • Tineke Zwart – Businesscoach
 • Anne Quaars – The messaging Artist en marketing strategist
 • Kim de Graeve – Financieel business strateeg en vrijheidsmentor
 • Maartje Blijleven – Business coach voor ambitieuze kennisondernemers en coaches 
 • Steffy Roos du Maine – Ondernemer, schrijver, spreker
 • Laura Langens – Kinderboekenschrijfster, businesscoach en vooral inspirator
 • Chantal Vermeer – Auteur en coach
 • Fé van Megen – Visibility mentor, host en founder van de taboedoorbrekende podcast
 • Claudia Verhey – Businessmentor voor Legacy Leaders
 • Madelon Rijkers – Businessmentor voor ambitieuze ondernemers met een groot hart
 • Yolande Kylstra – Online stem- en ademtherapeut, auteur
 • Francoise Verhoef – Mentor voor vrouwen die te vaak gehoord hebben dat ze ‘te veel’ zijn, auteur
 • Karlijn Kwint – Businesscoach
 • Claire Babai – Businesscoach
 • Charida Elzinga – Confidence coach & mentor voor vrouwelijke ondernemers
 • Elisa Schipper – Bodylove coach, auteur
Free your Voice & Rise Up

Waarom ik dit organiseer:

Ik ben Katinka Reiss en ik wil je inspireren om ongeremd te spreken met de Voice of a Leader! Ik werk al ruim 30 jaar met mensen en hun stem, als logopedist en sinds 10 jaar ook als stem- en sprekerscoach. Toen ik vorig jaar uitsprak dat ik ging stoppen met mijn succesvolle praktijk om me volledig te richten op het coachen van sprekers die willen groeien in hun business, merkte ik dat het veel makkelijker is om een bold move te maken als je het hardop zegt.

Ik vind het zo zonde als ik zie hoe vrouwen zich inhouden en hun stem niet helemaal vrij laten horen. Daarom is het mijn missie om jou bewust te maken van wat je kan met je stem en dat je als je je stem in volle potentie laat horen alles kan bereiken wat je wil, meer mensen die naar jou luisteren, omzet en dus vrijheid!

In dit summit delen 20 succesvolle vrouwen wat ongeremd spreken voor hun betekent, waar ze zich in hebben gehouden en wat er veranderd is sinds ze zich uitspreken. Je kan de gesprekken die ik met ze heb gehad bekijken in mijn online academie én daar vind je ook 3 waardevolle masterclasses die ik extra heb gegeven tijdens het summit. 

Ongeremd spreken = ongeremd leven!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waarom jij je wilt aanmelden

Verrassende verhalen van female leaders

Laat je inspireren door de unieke en openhartige verhalen van succesvolle ondernemers over de bold moves die ze gemaakt hebben.

Ontdek waarom jij je stem meer mag laten horen

En hoe je jouw business kunt laten groeien door bewuster je stem te gebruiken en ongeremd te spreken net als deze vrouwen.

Ontvang mooie cadeaus

De sprekers hebben speciaal voor jou prachtige cadeaus klaargezet waarmee ze je bovenop hun interviews nog meer inspireren om je droom te bereiken!

Ervaringen met Katinka

Tineke Zwart
Lees verder
Door aan de slag te gaan met Katinka besefte ik hoeveel potentie er nog in mijn stem zat. Ze heeft me geholpen om veel steviger te praten. Met meer rust en zelfvertrouwen. Dat heeft mede gezorgd voor een recordomzet!
Daisy Kolk
Lees verder
Het was werkelijk fantastisch! Ik stond er echt, ik had het podium en was mega zelfverzekerd. Alles wat je mij geleerd hebt heeft mij enorm geholpen!
Nathalia de Smalen
Lees verder
Katinka heeft mij bewust gemaakt van het potentieel van mijn stem én ervoor gezorgd dat ik veel makkelijker en naturel verhalen kan vertellen op het podium.
Janneke van Heugten
Lees verder
Dankzij Katinka voel ik vertrouwen en plezier bij het doen van sales. De stress rondom mijn keel en stem heeft plaats gemaakt voor overtuiging en ontspanning vanuit mijn hele lichaam.
Linyan Yu
Lees verder
Met Katinka haar professionaliteit en fijne manier van coachen heeft zij mij het inzicht gegeven dat ik van mijn eigen kracht uit moet gaan en ben gaan beseffen dat er veel meer in mij zit dan alleen mijn eigen stem.
Rachel de Jong
Lees verder
Ik leer veel van Katinka over mijn stem en wat het kan beïnvloeden, maar vooral hoe ik mijn stem op een fijne manier kan laten horen. Katinka houdt mij de spiegel voor waardoor ik de kans krijg om aan mijzelf te werken.
Scroll naar boven